Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plan likvidnosti čekat će se danima
Povratak na članak

Sberbank poziva svjetske banke da ulože u Agrokor

Odluči li se Ivica Todorić za novi aranžman s Rusima, njegovo bi mjesto na čelu koncerna zauzeo neki od vodećih svjetskih menadžera

Komentari 4

DU
Deleted user
19:22 24.03.2017.

glavni cilj svega je da se nadje novi vlasnik trgovackog lanca konzum i jaci igraci ce jednostavno oteti taj trgovacki sektor a ivicu todorica ce gurnuti u agrobiznis ali agrokor bez konzuma je kao covjek bez desne ruke u svakomkom slucaju je bolji i losiji it nego vlasnik izvana pogledajte banke inu telekom sutra hep vode sume to je nasa sudbina umiremo kao bice velikom brzinom etc.hvala

VL
RA
ranko75
20:38 24.03.2017.

Spasavanjem agrokora se ne spasavaju radna mjesta za hrvatske gradjane? Ili to treba smatrati lose ako to radi Rusija?

VL
DE
desperadikus
04:29 25.03.2017.

Taj se Todoric tu vise nista ne pita dug je presao vrednost kapitala Agrokora . Tu Rusi gledaju da sto manje izgube oprostice kamate i prodati Agrokor samo za osnovni dug. Zivi bili pa videli gubitasi se nigde u svetu ne trpe dugo.

VL
GF
gfrancic
19:36 24.03.2017.

još ću pomisliti da je Todorić ruskog porijekla kolko se zauzimaju za njega

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.