Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIKTOK

Mladu ženu šokirala tajna koju je saznala zbog DNK-a testa: 'Nitko nije mogao vjerovati'

Foto: Screenshot
1/2
20.01.2021.
u 13:36

Kazala je da mu je pokušala dati pismo, no kad je čuo njezino ime odbio je naći se s njom.

Mlada žena otkrila je na popularnoj aplikaciji TikTok kako je slučajno doznala obiteljsku tajnu. Cat McDonald je ispričala da je preko Božića njezin otac imao briljantnu ideju pokloniti cijeloj obitelji DNK test kako bi saznali tko su njihovi preci, no došli su do krajnje neočekivanih rezultata. 

- Identificirala sam se cijelog života kao Irkinja jer je moje prezime McDonald i još sam crvenokosa - priznala je, prenose britanski mediji. 

No, test je pokazao da je ona 75 posto norveškog porijekla, a ostalo je njemačkog i britanskog. Kad je rekla to svom ocu, on se našalio kako on ipak nije irskog porijekla. No,  tada je ona pogledala preko stranica firme koja je napravila DNK analizu da vidi ima li rođake. 

 

@fretlessfeline

##stitch with @meezersqueezer This is the first time I have said this on the internet and my soul just sighed. ##fyp ##Ancestry ##ancestrydna

♬ original sound - Cat McDonald

- Došlo je do poklapanja DNK kad je riječ o ocu, samo to nije bio moj otac. Kontaktirala sam svoju majku i svoje tete. Svi su osim moje majke bili šokirani Ime mojeg biološkog oca prepoznali su svi, pa i moj otac - kazala je i dodala: - On je, naime, stari obiteljski prijatelj. A kao netko čija genealogija maltene govori o privilegijama koje imam, moram reći da sam itekako zahvalna na životu koji su mi omogućili moji roditelji. No, znala sam da me se mulja.

- Stoga sam googlala njegovo ime i saznala da je moj biološki otac ustvari milijarder. Na čelu je multinacionalne kompanije i njegove kćeri rade za njega, a kako sam ja nestabilna milenijalka, odvezla sam se preko pola zemlja do njegova ureda - kazala je. 

Kazala je da mu je pokušala dati pismo, no kad je čuo njezino ime odbio je naći se s njom. Navela je kako je u tom pismu pisalo kako mu je zahvalna jer bez njega ne bi bilo nje. 

Otkad je objavio taj TikTok, video je dobio više od 10 tisuća komentara i preko 3 milijuna pregleda. Mnogi među njima su uvjereni kako je upravo njezin otac sumnjao da nije njezin biološki otac, te je ovo bio najlakši način kako saznati istinu. 

Ključne riječi

Komentara 1

AL
alfagt2015
13:57 20.01.2021.

ma da tvoj otac je cigan iz zagreba,pogledaj bolje dnk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije