Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PHOTOSHOP

Savjetnik predsjednice: Sramotan primjer fake newsa, sramota za one koji su uključeni u ovo

Foto: screenshot/instagram
1/4
20.12.2019.
u 17:11

Sporna fotografija je objavljena u Facebook grupi Dr.sc.Škoro-Sad il' nikada!, a korisnik koji je objavio fotografiju napisao je 'Bravo ZA Dalića'.

Posebni savjetnik predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović, Tomislav Madžar, na svojem je Instagram profilu objavio fotografiju koju je opisao kao 'sramotan primjer fake newsa'.

- Slika izbornika Dalića koja je nastala 29.11.2018 dakle prije više od godinu dana i to sa brojem 10 je SRAMOTNIM POSTUPKOM I lošim photoshopom pretvorena u broj 11. Sramotan postupak svih ljudi koji su u ovu sramotu uključeni - napisao je Madžar.

Dodao je kako je Zlatko Dalić 'rođeni POBJEDNIK, LIDER I HRVATSKA ZNA da je izbornik uvijek uz pobjednike'.

Sporna fotografija je objavljena u Facebook grupi Dr.sc.Škoro-Sad il' nikada!, a korisnik koji je objavio fotografiju napisao je 'Bravo ZA Dalića'.

Foto: screenshot/Facebook

Komentara 58

Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
17:53 20.12.2019.

Haaahaaaahaaa... Fora mu je odlicna, Madzar se ljuti jer se on toga nije sjetio.

Avatar navijač
navijač
17:27 20.12.2019.

Ako ćemo o sramoti , mogli bi za Kolindu reći puno toga više.

TO
ToVuS
17:53 20.12.2019.

Uplašili se ovi uhljebi iz hdz i fotografije ih plaše haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije