Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napeto na hrt-u

Savjetnik predsjednice napao Milanovića nakon sučeljavanja: Sram vas bilo

Kolindin savjetnik verbalno napao Milanovića
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
02.01.2020.
u 22:20

Predsjednica je uz pratnju otišla bez komentara. Glasnogovornik Milanovićeva stožera Nikola Jelić odbio je komentirati incident.

Sram vas bilo - poručio je savjetnik aktualne predsjednice Tomislav Madžar Zoranu Milanoviću nakon sučeljavanja na HRT-u. Incident se dogodio zbog toga što je spomenuo propali Kontinental u čijem Nadzornom odboru je bila Kolinda Grabar-Kitarović.

Novinari su Milanovića nakon sučeljavanja pitali o Leonu Suliću.

- Nisam to ja izvadio, izvadio je trgovački sud, nekoliko dana se o tome piše. Ta firma je devastirana. To je moja građanska dužnost - izjavio je.

Na to mu je Madžar dobacio: 

- Sram vas može biti, i zbog takvog govora i takvog ponašanja. 

Milanović je upitao 'tko je to, je li to osiguranje?', a njegov savjetnik Jelić mu je odgovorio:

- Ne, ne, to je savjetnik predsjednice.

Milanović mu je odgovorio da 'ima i dalje nestabilnih'.

Taman prije nego što je Milanović izašao iz prostorije, savjetnik predsjednice doviknuo je da objasni zašto je bio na minimalcu.

Kolindin savjetnik verbalno napao Milanovića
1/33

Milanović je ranije izjavio kako je imao milijun i pol kuna prihoda u dvije godine, a Madžar je apelirao, kako je kasnije i pojasnio, da je Milanović bio prijavljen na minimalcu.

- Ja čovjeka uopće ne poznajem - komentirao je potom Milanović i otišao.

Glasnogovornik Milanovićeva stožera Nikola Jelić nam je odbio komentirati incident, ali se oglasio na Twitteru.

Predsjednica je uz pratnju otišla bez komentara.

Komentara 170

ZA
Zagor77
23:34 02.01.2020.

Najvece zlo za Hrvatsku je Milanovic .

LU
LUSTRACIJA
23:19 02.01.2020.

Udbasi uz podrsku srbske brace udruzeno u klikanju....dzaba vam drugovi - komunizmu su dani odbrojeno....Hrvatska Predsjednica Kolinda Grabar Kitarovic..,

NI
NikoCro
23:12 02.01.2020.

Ne znam cemu ove debate, svi mi manje vise znamo za koga cemo glasovsti, ne znam tko ce u hr uzadnja tri dana promjeniti misljenje, a niti oni nam nemaju sto novo reci, on bi se tukao sa svakim, a ona uffff, ja sam za nju samo iz razloga sto ne mogu za komunjare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije