Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nosili maske

Sigurnost na prvom mjestu: Pogledajte što su razbojnici napravili prije pljačke zlatarnice

Dezinficirali ruke prije pljačke
Foto: Screenshot
1/3
14.09.2020.
u 10:29

Nakon što su dezinficirali ruke, izvadili su oružje te uzeli novac i nakit

Tri pljačkaša ušla su u petak u zlatarnicu u Aligarhu u Indiji i, prateći epidemiološke mjere, dezinficirala ruke prije nego što su je opljačkali. 

Muškarci su nosili maske i ležerno ušli u poslovnicu, a djelatnik im pružio sredstvo za dezinfekciju ruku. Nakon što su dezinficirali ruke, izvadili su oružje te uzeli novac i nakit. U zlatarnici su bili i drugi kupci, no oni, kao i osoblje, ostali su mirno sjediti za vrijeme pljačke. Pljačkaši su iz poslovnice izašli za oko 30 sekundi. 

Cijeli incidenti snimljen je nadzornim kamerama, a snimke su postale viralne na društvenim mrežama, piše Catch News

Ključne riječi

Komentara 1

IT
I-To
11:37 14.09.2020.

I to je neko rodio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije