Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljačkate novac građana
Povratak na članak

Savezne države tužile predsjednika Trumpa

Koalicija od šesnaest američkih saveznih država predvođenih Kalifornijom podigla je tužbu protiv predsjednika Donalda Trumpa zbog uvođenja izvanrednog stanja

Komentari 1

BA
BakaMraz
11:50 20.02.2019.

Krasna demokracija na americki nacin. Kad bahatom caru zafali love, proglasi vanredno stanje bez ikakve potrebe, blokira parlament i eto suske. Sreca pa su Ameri pretpostavili da bi jednog dana mogli imati ovakvog psihopatu predsjednika pa su ugradili mehanizam protivv samovolje predsjednika u vidu tuzbe! I sreca je da to nisu HR sudovi, inace bi se presuda u optimistickoj varijanti cekala bar 20 godina!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.