Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi sastanak

Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović sastali se u Uredu predsjednice

Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na sučeljavanju na Novoj TV
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
08.01.2020.
u 16:02

Sastali su se prvi puta nakon predsjedničkih izbora.

Prvi puta nakon predsjedničkih izbora, danas poslijepodne, sastali su se predsjednica na odlasku Kolinda Grabar-Kitarović i izabrani predsjednik Zoran Milanović.

- Sastao sam se danas s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović u Uredu predsjednice, gdje smo održali radni sastanak na kojemu smo razgovarali o tranziciji predsjedničke dužnosti - objavio je Milanović na svom Facebook profilu.

- Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je u Uredu predsjednice Republike izabranog predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića.

Prilikom susreta razgovaralo se o tranziciji predsjedničke dužnosti - objavili su iz Ureda predsjednice.

Milanoviću je, kako doznajemo od izvora bliskih Kolindi Grabar-Kitarović, ponuđeno da odmah može početi koristiti vilu Prekrižje do inauguracije. Tu je pogodnost Kolindi Grabar-Kitarović svojedobno ponudio i tadašnji predsjednik Ivo Josipović, što je ona i prihvatila, te se sa svojim najbližim savjetnicima preselila u vilu iz hotela Sheraton u kojem je do tada njen stožer djelovao.

Grabar-Kitarović je u izbornoj noći izjavila kako se nada da će se sastati s Milanovićem i izrazila spremnost za suradnju u prijenosu vlasti. Rekla je da će ga uputiti u sve što je radila na Pantovčaku.

Milanović je pak jučer rekao da će podržati Grabar-Kitarović ako odluči nakon dužnosti predsjednice nastaviti diplomatsku karijeru.

- Da, hoću. Nije odgovorna ni za kakva kaznena djela i bila je predsjednica - kazao je.

Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na sučeljavanju na Novoj TV
1/24

Komentara 37

ŽM
željo_moja
16:18 08.01.2020.

Ma Kolinda je ispala i više nego fer prema njemu. Kad je postala predsjednica,on joj nije htio ni cestitati, dok je ona sada napravila suprotno. Priznala je njegovu pobjedu kao demokratsku. A on?? Cijelo vrijeme tijekom suceljavanja, naginjao se prema njoj, imao sam dojam da ce je udariti. I narod izabere takvu osobu za predsjednika.....

ŽE
Žegarni
16:13 08.01.2020.

Vidi pružila mu ruku. Pa nenaspavani Zoki je sigurno inenađen. U njegovim krugovima se inače kada izgubiš ne pruža ruka nego vrijeđa, omalovažava, lupeta bezvezne zoranizme...

DI
Diesel
15:53 08.01.2020.

Tako i treba, loptu na zemlju i polako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije