Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekonomska kriza

Sastaju se Sarkozy i Merkel kako bi pokušali pronaći izlaz iz krize

merkel, sarkozy (1)
Reuters/PIXSELL
02.01.2012.
u 20:46

Iz ureda francuskog predsjednika potvrdili su kako će se sastanak održati. razgovoru će prisustvovati i talijanski premijer Mario Monti, ali i britanski David Cameron.

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy sastat će se sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel 9. siječnja u Berlinu, kako bi razgovarali o novim pravilima koja bi trebala ojačati ekonomiju u zemljama Unije, piše Reuters.

Plan o većoj fiskalnoj integraciji dogovoren je još u prosincu na summitu članica Unije gdje su sudjelovale sve članice osim Velike Britanije.

Iz ureda francuskog predsjednika potvrdili su kako će se sastanak održati no nisu dali detaljnije informacije. Sastanku će prisustvovati i talijanski premijer Mario Monti, ali i britanski David Cameron. Sastanak ministra financija zemalja članica Europske Unije očekuje se 23. siječnja.

Komentara 5

Avatar to kill Bambi
to kill Bambi
21:51 02.01.2012.

Bit će to stotinu malih koraka - jedan oslobađajući udarac,koji bi sve riješio,ne postoji,kaže i sama Merkelova.

DZ
dzukaficuka
23:46 02.01.2012.

Ima izlaza za vas dvoje svako nazad odakle je i doso Ti Azilantu nazad odakle si i dosao ovo Rusko Smece isto nazad u Rusiju i tu je izlaz iz krize i mir u EVROPI

AA
aabbcc
07:41 03.01.2012.

. . Sastaju se Sarkozy i Merkel kako bi pokušali pronaći izlaz iz krize ZA KOGA ??_____________________ Neka svoju pamet sacuvaju za izlaz iz krize za svoje zemlje i ne zabadaju NOS u tudja dvorista, jer nisu sve clanice takoo mutave i blesave pa da tolerisu ove BUDALASTINE....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije