Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestanak M. horvat

Saša Leskovčanin slao je prijeteće poruke nogometašu F. Leboeufu

martina horvat i saša leskovčanin
VL
31.05.2010.
u 10:25

“Makni se od Martine ili ću te ubiti”, pisao je na engleskom jeziku u SMS-u koji je poslao u ožujku francuskom sportašu.

“Makni se od Martine ili ću te ubiti”, pisalo je na engleskom u SMS-u koji je Saša Leskovčanin (38), momak nestale Martine Horvat (28), poslao početkom ožujka Franku Leboeufu, francuskom nogometašu kojeg je M. Horvat upoznala u Parizu u veljači. Policija tu informaciju, koju smo doznali od Martininih prijatelja, ne želi potvrditi.

Nakon Martinina nestanka, Leboeouf, koji je kontaktirao i obitelj nestale M. Horvat, bojao se doći u Hrvatsku, pričaju prijatelji M. Horvat. Policija je putem međunarodne pravne pomoći od francuskih kolega zatražila razgovor s nogometašem o okolnostima poznanstva s Martinom Horvat. Jučer nam je iz MUP-a odgovoreno da razgovor s Leboeufom nije obavljen.

Martina Horvat u veljači se iz Zagreba uputila na put po Europi i kako bi se, rekla je prijateljima, maknula od dečka S. Leskovčanina. Njihova je veza bila ispunjena međusobnim sukobima koji su znali eskalirati i do fizičkog nasilja. Leskovčanina je ostavila u uvjerenju da ide u Vukovar obitelji. Međutim, uputila se u Francusku. S Leskovčaninom je iz Francuske, gdje je odsjela u Parizu, komunicirala telefonski i SMS-om. Tamo je upoznala i F. Leboeufa. Krajem veljače vratila se u Zagreb u njezin stan na Laništu gdje je boravila s Leskovčaninom. On je posljednji koji ju je vidio prije njezina nestanka.

Komentara 5

PU
placenik_udbe
11:36 31.05.2010.

tko je jednom bio u lani i vidio na hrpi cijelo to drustvo skupa s onim scarface pesom tome cijela ova prica oko te martine i tog saleta zvuci sasvim logicno. kakvo opskurno drustvo takva i prica.

Avatar DucMan
DucMan
20:23 31.05.2010.

Dajte ne serite, mislim na novinare i na Martinine prijatelje. Sad serete kad čovjeka nema, kad ste ga u grob otjerali. KAKO JE MOGAO SLATI PRIJETEĆE PORUKE FRANCUZU KAD NIJE NI ZNAO ZA NJEGA. Martina mu je rekla da jee u Vukovaru i tek nakon njezinog nestanka je čuo za tog nogometaša. A sad je odjednom prijetio i slao SMS-ove Leboeofu? I koji je od tih \"prijatelja\" vidio taj SMS da zna za njega? Netko od tih pametnih \"prijatelja\" poznaje Leboeofa? Kaj ste vi normalni? I \"prijatelji\" i novinari koji samo pišu bez provjere i razmišljanja? Napišite kad je njena obitelj iznajmila Martinin stan. Kćer i sestra nestali a oni hoće iznajmiti stan. Mislim, stvarno...

Avatar DucMan
DucMan
21:06 01.06.2010.

@placenik_udbe To u Lani nije bilo Sašino društvo. On je upao u to društvo bio zbog te Martine i očito je uvijek bio autsajder u toj ekipi. To ga je koštalo a sad će tek srati o njemu. Već su počeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije