Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saša Broz:

'Da djed vidi Rvacku danas, sam bi svoju ploču odavno skinuo'

Saša Broz
Tomislav Miletić/Pixsell
27.06.2017.
u 11:43

Na najavu Milana Bandića da će preimenovati Trg maršala Tita, reagirala je i Saša Broz

Nakon što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer objavio kako planira preimenovati Trg Maršala Tita u Trg Republike Hrvatske, reagirala je i unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz.

Ona je poručila kako bi ''djed, da vidi Rvacku danas, sam svoju ploču s trga skinuo", a njezin status prenosimo u cijelosti. 

"Kao prvo, dragi prijatelji, želim se svima ispričati jer se oni koje smo birali ne bave VAMA / NAMA nego čovjekom koji je mrtav 37 godina. Iskreno mi je žao što je očito kvaliteta života u metropoli manje bitna od imena jednog trga. Voljela bih Vas utješiti i reći "ajd fala Bogu skinuli ga" i ta će tema biti stavljena ad acta... Ispričavam se ponovno jer znam da neće. Nažalost. Lobotomiju ljudima ne možeš napraviti zabranama, seljakanjem KIPIĆA i TRGIĆA jer vidi vraga i žutog i crnog i crvenog i zelenog... Ljudi znaju kako se taj TRG zove i zašto. Oni nostalgični mogu put pod noge pa prošetati po nekom od bratskih trgova i ulica u susjedstvu ili otići dalje do Cipra, još dalje do Moskve ili puno dalje do Indije.
Tito je otišao u povijest?!? Ouuuu jeeeeah odavno još debelo za svog života i tamo će ostati siguran od KIPIĆA i TRGIĆA.
Vjerujte mi da bi djed da vidi Rvacku danas sam svoju ploču s trga skinuo. Odavno.
Na kraju ispričavam se i radi neviđenog medijskog terora koji svi zajedno trpimo radi najvažnije sporedne stvari na svijetu – a nije nogomet.
A sad .....ajmo delat!!!!"

Komentara 336

Avatar AligatorXO
AligatorXO
12:02 27.06.2017.

kako li je teško izreći HRVATSKA

KL
Klarahrv
12:00 27.06.2017.

Da djed vidi da postoji samostalna Hrvatska od tuge bi se živ zazidao u Hudu jamu.

DU
Deleted user
12:10 27.06.2017.

Kada netko za svoju zemlju kaže "Rvacka" nije vrijedan ikakvog kulturnog i uljuđenog komentara. Sam je sve rekao o sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije