Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajednička odluka

Sarajevski lutalica Barni ostaje zauvijek u Zagrebu i traži dom

Barni
Foto: Privatni album
1/3
12.05.2016.
u 21:06

Kuća s dvorištem i visokom ogradom bila bi idealna za velikog i dobroćudnog mješanca šarplaninca i tornjaka

Sarajevski lutalica Barni, dobro poznat Zagrepčanima koji su ga tražili četiri mjeseca nakon što je pobjegao iz veterinarske klinike, ostaje u Zagrebu.

- Pričali smo i dogovarali se o njegovom povratku u Sarajevo, no to nije dobro rješenje. Ja sam stalno na putu, nije dobro da putuje sa mnom, ali jednako tako ni da me negdje čeka dok se ne vratim, ili da bude na ulici. Odlučili smo da je jedino pravo rješenje Barniju pronaći dom u Zagrebu – kaže Fahrudin Caki Bravo, Sarajlija koji je Barnija i doveo u Zagreb, nakon što je ozlijeđen na ulici.

Kad je pobjegao, Barni se oporavljao od operacije. Njegov bijeg zaustavio je i oporavak, nakon što je pronađen ponovno je bio na operaciji, a prošao je i terapije. Nogu još uvijek malo štedi, no sigurno je da je ipak spašena. Mješanac šarplaninca i tornjaka velik je rastom, ima oko 50 kilograma, ali je izuzetno miroljubiv i dobar. Slaže se sa svima, no boji se grmljavine i mraka. Ne voli biti sam pa bi za njega bilo idealno da ima dvorište s visokom ogradom, a da se u kuću može skloniti noću ili kad pada kiša.

Za ostale informacije zovite 091/55-93-857.

<<nakon-cetiri-mjeseca-lutanja-po-zagrebu-pronaden-pas-barni

<<ovaj-je-pas-medicinski-fenomen-prezivio-je-sa-svim-tim-sarafima

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar plejer_as
plejer_as
06:06 13.05.2016.

treba zvat Bandića, on dijeli ovima iz Bosne stanove

UN
una1
14:57 14.05.2016.

Barni,želim da pronađeš svog čovjek.Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije