Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH

Sarajevo: Uhićeni sa 100 kg marihuane

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
30.01.2019.
u 15:17

Tri osobe uhićene su u  srijedu u okolici Sarajeva u policijskoj akciji presjecanja lanca krijumčarenja droge, a jedan od privedenih muškaraca upravljao je automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka

Tri osobe uhićene su u  srijedu u okolici Sarajeva u policijskoj akciji presjecanja lanca krijumčarenja droge, a jedan od privedenih muškaraca upravljao je automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka, potvrdili su Županijsko tužiteljstvo u Sarajevu i policija Bosne i Hercegovine.

U automobilu Renault Kangoo koji je policija zaustavila na naplatnim kućicama na autocesti kod mjesta Tarčin pronađeno je oko stotinu kilograma marihuane i uhićene su dvije osobe u tom vozilu. U pratnji tog automobila bio je Wolksvagen Polo s registracijskim pločicama Zagreba, a vozač je također uhićen. Identitet i državljanstvo uhićenih osoba nisu objavljeni.

"Nakon kaznene obrade u policiji osumnjičeni za kazneno djelo neovlaštene proizvodnja i stavljanja u promet opojnih droga bit će predani Županijskkom tužiteljstvu", priopćila je policija.

Iz županijskog su tužiteljstva objasnili da je riječ o operaciji planiranoj u suradnji s Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH (OSA) i da je u automobilu kojim su se uhićeni koristili pronađena veća količina novca u različitim valutama kao i mobilni telefoni,  a sve će to biti predmetom dalje istrage.

>>Pogledajte video: Marihuana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije