Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno ubojstvo

U četvrtak sahrana Bjelovarčanina kojeg je ubio otac, zatražen 30-dnevni pritvor

bjelovar
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
13.02.2018.
u 15:35

Do ubojstva je došlo kada se sin pojavio u očevoj kući, u koju ima sudsku zabranu pristupa, kako bi vidio svoje dijete koje je nakon razvoda roditelja stanovalo u kući s majkom

Sanjin Vujčić (40), kojeg je jučer u Bjelovaru ustrijelio vlastiti otac Radovan Vujčić, bit će sahranjen u četvrtak u 14 sati na bjelovarskom groblju Borik, piše Bjelovar.live.

O slučaju se danas kratko oglasio i DORH.

- Dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru je, uz pomoć policijskih službenika Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, provela očevid smrtnog stradavanja hrvatskog državljanina (1977.) 12 veljače u Bjelovaru. S obzirom na to da je u tijeku provođenje potrebnih dokaznih radnji kao i kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja odlučnih činjenica vezanih za navedeni događaj, državno odvjetništvo ne može objaviti više informacija - priopćeno je.

bjelovar
1/5

Do ubojstva je došlo kada se sin pojavio u očevoj kući, u koju ima sudsku zabranu pristupa, kako bi vidio svoje dijete koje je nakon razvoda roditelja stanovalo u kući s majkom. Radovan Vujčić tada je upucao sina, koji je preminuo na mjestu događaja. Policija je odmah uhitila oca i pritvorila ga. Neslužbeno se doznaje da je Županijsko državno odvjetništvo za Vujčića zatražilo određivanje istražnog zatvora od 30 dana, a jedan od glavnih razloga je opasnost od utjecaja na svjedoke. Županijski sud o tome će odlučivati sutra.

Ovo nije prvi put da su se otac i sin sukobili. Prije tri mjeseca došlo je do fizičkog obračuna između njih ispred nogometnog stadiona NK Bjelovar. Otac i sin susreli su se na nogometnoj utakmici kada je otac, navodno nakon svađe, nasrnuo nožem na Sanjina koji se uspio obraniti, a zatim je brutalno pretukao oca koji je doživio i srčani udar te je hitno bio prebačen u KBC Zagreb.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:42 13.02.2018.

U S rbi ji su sahrave, a kod nas pokop, ukop, sprovod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije