Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivani obrat
Povratak na članak

Todoriću istražni zatvor, ostali će se braniti sa slobode

Tužiteljstvo je najavilo žalbu na odluku suca istrage kada vide njegovo obrazloženje. Todorića sumnjiče za štetu veću od jedne milijarde kuna

Komentari 9

BA
barbaizamerike
07:41 19.10.2017.

Zanimljiv je sudac Luburic jos od dana kada je isto tako postupio sa Hrvojom Petracom a zanimljivo je i kretanje njegovog mobitela

VL
Avatar dobry
dobry
02:01 19.10.2017.

Tko je Todoricima dopustio 6 MJESECI, kako bi uništio sve tragove, prenio novce na off shore račune, uredno se odjavio u Hrvatskoj i otputovao u inozemstvo!!? Zašto je Plenković ekspresno prekinuo istragu u Agrokoru, pokrenutu od strane ministra V. Orepića,a, i nasilno raskinuo koaliciju sa MOST-om, otjeravši sve MOST-ove ministre, po cijenu destabilizacije države, Vlade i kockanja sa svojom osobnom karijerom!??? Koja ga je to sila natjerala na takve sulude poteze...i sada mu većina u Saboru, doslovce ovisi o 3 SDSS-ove ručice i M. Pupovcu, koji ga može ucjenjivati kako hoće!? A Pupovac po naputke što i kako dalje ide u Beograd kod A. Vučića. Koja je uloga tkzv."utemeljitelja" HR državnosti (Šeks & co.) u svemu tome!?? Mnogo pitanja, još uvijek bez odgovora.

VL
SI
siskic
22:25 18.10.2017.

koji jad od države....fuj, gadljivo je živjeti u ovoj žabokrečini. hrvatsko sudstvo hahahahahaahahahshah......-------

VL
DU
Duško
07:55 19.10.2017.

"Nijedna država na svetu, u kojoj se ne provodi Zakon, nema perspektivu ,a niti duži vek trajanja." Očito je nekom stalo da nas nema.

VL
DU
Duško
07:57 19.10.2017.

Koliko nas zbog ovakvih ima penziju manju od 1.000,00hrk, i platu nižu od 3.000,00 hrk ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.