Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštre riječi

Sanader u Saboru napao Hajdukovića: 'Imate loše društvo, istukao vas je partner'

Domagoj Hajduković i Ante Sanader
Foto: PIXSELL
1/3
25.11.2020.
u 22:48

- Pogledajte, kad vučete vraga za rep, onda vrag izađe van. Ne možete misliti da možete druge vrijeđati, drugima predbacivati i optuživati ih, a da vam on neće vratiti. Hoće! Možda čak i dvostruko!, rekao je Reiner.

U raspravu o povjerenju ministru Ćoriću uključio se i Domagoj Hajduković iz SDP-a koji je rekao kako bi vjerojatno cijelu noć mogao nabrajati sve afere i dužnosnike koji su u njima sudjelovali. 

- Dobro društvo u nekim organizacijama jednostavno ne možete naći zbog duboko, duboko ukorijenjene korupcije, kao što vidimo iz dana u dan. I sad ja mogu za govornicom nabrajati, mogao bih nabrajati vjerojatno cijelu noć sve afere i sve ljude, visoke dužnosnike koji su presuđeni. I neće stati na tome, bojim se da će se nastaviti i dalje - rekao je Hajduković. 

Nakon njegovog izlaganja, za repliku se javio potpredsjednik Sabora i redova HDZ-a, Ante Sanader koji je dao osvrt na Hajdukovićev privatni život.

- Vi ste tri i pol minute govorili samo o korupciji HDZ-a. To ste govorili četiri protekle godine. I to vam ne pali. To je na tragu ovog što je rekla vaša kolegica Ahmetović, da mi uvijek govorimo da smo pobijedili na izborima. Ali mi smo dobili podršku naroda, a ne vi. Vi govorite da smo mi loše društvo. A vi osobno imate loše društvo, vas je osobno vaš partner istukao. Razmišljajte vi o svom društvu, a ne o našem društvu. Brinite se vi o svojoj kući, a mi smo dobili potporu naroda, mi smo pobijedili na izborima, a ne vi i to sad, prije dva i pol, tri mjeseca, a ne vi. To za vas ne postoji, rekao je Sanader.

Nakon Sanaderova izlaganja, reagirala je Sabina Glasovac (SDP) koja je rekla kako se radi o etiketiranju odnosno povredi Poslovnika. 

- To nije nešto što određuje bilo kojeg čovjeka i molim da se takav govor više ovdje ne koristi, rekla je Glasovac.

Međutim, potpredsjednik Sabora Željko Reiner iz HDZ-a nije smatrao da je Sanader rekao nešto što nije trebao.

- Pogledajte, kad vučete vraga za rep, onda vrag izađe van. Ne možete misliti da možete druge vrijeđati, drugima predbacivati i optuživati ih, a da vam on neće vratiti. Hoće! Možda čak i dvostruko!, rekao je Reiner.

Komentara 5

ST
stefj
23:10 25.11.2020.

Ma bez veze, obično prepucavanje... Najveći krimen Hajdukovića je što je s Grbinom napadao saborskog zastupnika (više se ne sjećam kako se zvao), da što on kao poduzetnik ima raditi u saboru, da sabor nije mjesto za poduzetnike... Time je pokazao koliko ti "profesionalni" političari imaju veze sa realnošću, s realnim sektorom koji ih plaća i koliko se groze toga da netko iz realnog sektora ode u politiku...

DU
Deleted user
15:35 26.11.2020.

Pa valjda nas vitez plemeniti Rainer zna .jedino sam cijelo vrijeme mislio da volontira u Dubravi.

BU
Bubalamala
22:16 26.11.2020.

Taj je Sanader sigurno ponosan na svog brata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije