Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRE KRITIKE

Ante Sanader sazvao presicu i odgovorio Bernardiću: 'Prošla su vremena partije'

Split: Bačić i Sanader na konferenciji za medije HDZ-a
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/8
24.05.2020.
u 13:17

Sanader tvrdi kako je Splitsko-dalmatinska županija najuspješnija po izvlačenju sredstava iz europskih fondova te da zaslužuju pohvalu.

Politički tajnik HDZ-a Ante Sanader i saborski zastupnik Ante Bačić održali su konferenciju za novinare u sjedištu HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije. 

Naime, konferencija je počela oštrim kritikama na račun SDP-a i Davora Bernardića kojemu je uputio poruku 'da se probudi'.

- Svi se sjećate da je Peđa Grbin izjavio da je Bernardić jedan neuspjeli eksperiment. Nismo u vremenima kad nam trebaju eksperimenti. Hrvatska sigurno nije u situaciji za eksperimente. Kad to kažu članovi SDP-a, onda nam je jedini izbor za premijera Plenković, rekao je Sanader. 

Dodao je i kako se Hrvatska izvrsno nosi s borbom koronavirusa.

- Sigurni smo da su rezultati dovoljni hrvatskim građanima da idemo po novi mandat u novoj utakmici, rekao je. 

Sanader tvrdi kako je Splitsko-dalmatinska županija najuspješnija po izvlačenju sredstava iz europskih fondova te da zaslužuju pohvalu. 

- Ima i problema, normalno - svi smo svjedoci borbe protiv koronavirusa, situacije u staračkom domu i prozivanja koje smo doživjeli, rekao je. 

- Mi smo pobijedili sudove partije. Partija neće biti ta koja će suditi i donositi odluke o smjenjivanju i postavljanju. Činjenica je da je partija prošlost, rekao je vezano uz situaciju u staračkom domu u Vukovarskoj, navodi Index.hr.

Komentara 11

Avatar isuskristkomunist
isuskristkomunist
20:46 24.05.2020.

lopov lopina kuga kolera adzejac

Avatar isuskristkomunist
isuskristkomunist
17:23 24.05.2020.

sad je vrijeme adz mafije a mafija puno gora od partije

MA
markec555555
20:25 24.05.2020.

sanaderu nismo ti mi od jučer, 90% tih iz partije je prešlo u hdz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije