Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA INA MOL

Sanader se nije pojavio na sudu. Svjedoči Damir Polančec

Suđenje za aferu Ina Mol
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
24.09.2019.
u 09:47

Polančec se pojavio nakon što mu je na jednoj od prijašnjih rasprava sud zaprijetio privođenjem zbog neodazivanja na sudski poziv

Ivo Sanader jutros se nije pojavio u velikoj sudnici zagrebačkog Županijskog suda gdje mu je nastavljeno suđenje za aferu Ina MOL. Razlog tome je operacija koljena na koju je otišao 19. rujna. 

Da je Sanader operiran sutkinja Maja Štampar Stipić doznala je od zatvora u Remetincu iz kojeg su je prije rasprave nazvali. Kazali su da nakon operacije mora ići na rehabilitaciju u toplice te da će u bolnici biti do 26. rujna.

Rasprava je tako nastavljena bez Sanaderove nazočnosti iako je obrana tražila da ga se ponovo vještači kako bi se ustanovila njegova raspravna sposobnost. Sud je to odbio jer je na zadnjoj raspravi vještak kazao da operacija koljena nije bila hitna pa je sutkinja Štampar Stipić zaključila da se Sanader sam doveo u situaciju da ne bude nazočan raspravi.

Danas bi trebali svjedočiti bivši ministri u Sanaderovoj vladi, Damir Polančec i Ivan Šuker. Polančec se pojavio nakon što mu je na jednoj od prijašnjih rasprava sud zaprijetio privođenjem zbog neodazivanja na sudski poziv.

 

Ključne riječi

Komentara 7

IV
IvoDivo
14:19 24.09.2019.

Kriminalac Račan sa svojom bagrom prodao je 25 % + 1 dionicu INA-e za pišljivih 505 milijuna $, kada je INA-a bila perjanica u ovom dijelu Europe, sa nalazištima u Siriji viojedna više od 15 milijardi $. Za taj kriminall i brojne druge kriminalne radnje nitko od levih nije nikada odgovarao.

Avatar Ronin
Ronin
14:44 24.09.2019.

U civiliziranim zemljama ovi bi odavno bili u zatvor, a zločinačka organizacija od stranke rasformirana i zakonom zabranjena.

DE
delnice22
09:53 24.09.2019.

Lopovi svjedoci jos vecem lopovu, sve moguce u banani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije