Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera Ina Mol

Sanader iz Remetinca doveden na Županijski sud

Sanader iz Remetinca doveden na Županijski sud
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
08.04.2019.
u 09:50

Na klupu za svjedoke ponovo treba sjesti Robert Ježić

Ivo Sanader, koji je prošli tjedan vraćen u Remetinec nakon što mu je povišena kazna za Planinsku, jutros je doveden na zagrebački Županijski sud. Razlog tome je nastavak ponovljenog suđenja za aferu Ina Mol.

Na klupu za svjedoke ponovo treba sjesti Robert Ježić kojeg bi trebao ispitivati engleski odvjetnik Zsolta Tamasa Hernadija, šefa Mola optuženog da je Sanaderu dao 10 milijuna eura mita kako bi Mol preuzeo prava nad Inom.

Sanader cijelo vrijeme govori da ga Ježić lažno tereti. U svojim iskazima Ježić je naveo kako ga je Sanader tražio da mu organizira primitak novca od Mola što je Ježić i učinio.

Video: Ivo Sanader se obratio medijima prije nego je odveden u Remetinec

Ključne riječi

Komentara 8

AE
a e
12:10 08.04.2019.

Strpi se CACA da prodju izbori i ides doma.

AN
antonelić
09:57 08.04.2019.

u čitavoj ovoj priči najgore je kad čovjek promjeni krevet ... kada ja spavam na tvrdom madracu ili slamarici , mene bole leđa , a zna me bubati i nogica ...

Avatar whitesox
whitesox
16:13 08.04.2019.

Ježić je rekao da nema više te novce ali nek ima uplatnice na račun i to će biti dovoljno da se novac uprati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije