Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio mu Renault 8

Sanader Fioliću: Gdje je auto? Fiolić: Evo ti ga natrag!

Ispred kuće Ive Sanadera osvanuo Renault 8 u njegovom vlasništvu (1)
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
Autori: ija, ae/ VLM, aš/VLM
16.10.2013.
u 16:09

Kako u kući nije bilo nikoga od ukućana, vozač vučne službe ključ od automobila ubacio je u poštanski sandučić Sanaderovih.

Potaknut jučerašnjim svjedočenjem Ive Sanadera, Stjepan Fiolić odlučio je vratiti mu stari automobil Renault 8 koji je bio kod njega "na čuvanju".  Oldtimer je oko 14 sati “stigao” pred vrata Sanaderove obiteljske kuće u Kozarčevoj. Tamo ga je dovezla vučna služba i “parkirala” na nogostupu pred kućom. Kako u kući nije bilo nikoga od ukućana, vozač vučne službe ključ od automobila ubacio je u poštanski sandučić Sanaderovih.

Podsjetimo, Sanader je jučer u nastavku suđenja za Fimi mediju izjavio da je ostavio Fioliću, uz slike i odijela, i auto na čuvanje, a da ovaj nije ni spomenuo auto niti ga je vratio. Fiolićev odvjetnik odmah nakon rasprave najavio je da će Fiolić vratiti automobil Sanaderu.

Sanader je na suđenju dao i objašnjenje zašto su slike bile kod Fiolića.

"Zašto bih ja organizirao tu tajnu operaciju i onda kod Fiolića sakrio ''šrot'' slike? One su se kod njega našle jer sam htio preurediti stan, brusiti parkete i ugraditi ormar, zbog čega sam iz ormara izvukao odijela, a slike, i one vrijedne i one bez ikakve vrijednosti, pokupio sam s poda gdje su bile naslagane, a Fiolića zamolio da ih pričuva", pojasnio je Sanader.

S obzirom na to, Sanader sigurno više neće moći predbacivati Fioliću da mu nije vratio sve stvari koje je kod njega, kako je kazao, ostavio na čuvanju. No da će o ovom Fiolićevu potezu bivši premijer imati nešto reći, ne treba ni sumnjati.

Jer otkako je počelo suđenje za aferu Planinska, u kojoj je Stjepan Fiolić suoptuženik, Sanader se ne libi napadati ni njega ni njegovu obranu. Takvo ponašanje prema čovjeku koji mu je nekada bio blizak, proizlazi iz činjenice što je Fiolić do u detalja opisao kako je tekla kupoprodaja zgrade u Planinskoj te da je bivšem premijeru u kartonskoj kutiji odnio 17 milijuna kuna. Sanader je taj iskaz proglasio “monstruoznom konstrukcijom i laži”, navodeći da ga Fiolić tereti kako bi spasio sebe i svoju obitelj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije