Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZADNJI TREN

Tek je u zračnoj luci shvatio kakvu je ogromnu grešku napravio

Foto: Facebook/Steven Roberts
05.12.2017.
u 23:38

Napisao je i kako mu je odmor odjednom postao znatno skuplji.

Britanac Steven Roberts (31) odlučio je provesti blagdanske praznike s prijateljima u Srednjoj Americi.

Roberts je došao u zračnu luku s namjerom da otputuje u grad San Jose u Kostariki, no napravio je veliku grešku prilikom kupnje karte. On je izabrao San Jose, ali u Kaliforniji i skoro je završio 6,5 tisuća kilometara dalje od željene destinacije.

Britanac može zahvaliti prijatelju kojem je bilo čudno što on jedini na put kreće iz druge zračne luke. Poslao mu je poruku i rekao da za svaki slučaj provjeri putuje li u pravi San Jose, prenosi Daily Mail.

- Došavši u London shvatio sam da let iz Heathrowa za San Jose je bio zapravo za Kaliforniju - napisao je Roberts na Facebooku i dodao da je nakon dva sata provedena na liniji s AMEX-om uspio rezervirati let iz Gatwicka za Kostariku.

Napisao je i kako mu je odmor odjednom postao znatno skuplji.

Pogledajte galeriju: Reutersove fotke godine

1/23

Komentara 6

DU
Deleted user
03:42 06.12.2017.

kakva vijest copypasticara iz VL a...dno

DU
Deleted user
07:01 06.12.2017.

Izvrstan članak, no vidim da se mnogima ne sviđa iako je bolji od svakodnevne crne kronike koja se piše od prve do dvadesete strane svakodnevno i to već 20 godina! Ovakvi tekstovi su preporod!!!

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
12:19 06.12.2017.

bravo za vesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije