Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANJO TUĐMAN ZA NEW YORK TIMES:
Povratak na članak

Samoodređenje i sloboda nisu prijetnja stabilnosti, to su tiranija i represija

Tuđman u autorskom tekstu objašnjava američkoj (i globalnoj) javnosti kako su se “prošlog mjeseca Hrvati, izmučeni i umorni od komunističkog ugnjetavanja, pridružili narodima istočne Europe u okretanju od komunizma prema demokratskoj budućnosti”

Komentari 6

NE
Neo001
12:41 31.05.2020.

Otac domovine dar nam je s neba, stvorio je čudo za kojim je vapio Hrvat gotovo tisuću godina, čudo u koje ni najoptimističniji nismo vjerovali da je moguće.

VL
KM
klinicki.mrtav
16:57 30.05.2020.

Nema veze što gladni i nezaposleni kopaju po kontejnerima bitno je da imaju pravo glasa.

VL
EH
enigmus-hr
15:57 30.05.2020.

Vidio je Tuđman prave namjere tih stranih "instituta demokracije", a sada mi je i jasna ona izjava o "zelenim i žutim vragovima" plaćenim izvana. S druge strane njegova osobna sujeta isto tako nije dozvoljavala da se stvori normalna opozicija koja se ne bi finacirala iz stranih izvora. Ne znam što bih mislio.

VL
GE
generacija57
18:01 30.05.2020.

Počelo je 1990 godine sa puno entuzijazma i ljubavi prema domovini,ali nažalost poslije su govna i probisvijeti zavladali.

VL
PE
pebe
17:50 30.05.2020.

Dovoljno sam star da pamptim ovaj susret poglavnika Tudmana i Klintona . Tada sam zamjerio poglavniku sto se nije isto odjenuo kao i Klinton (sportski) i uvijek kad vidim ovu fotografiju pomislim isto!

VL
A1
.anticenzura.1k
17:02 30.05.2020.

Tako je krivousti, treba se osloboditi zlocinackog represivnog rezima Brisela i Berlina, i vratiti opljackano suverenoj Republici Hrvatskoj, ono sto ste ti tvoja zlocinacka organizacija opljackali nasoj drzavi i narodu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.