Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ODREDBA
Povratak na članak

Austrija stavila Hrvatsku na popis zemalja sa strožim uvjetima ulaska: Ovo su novi detalji s granica

Nakon konzultacija dežurnog djelatnika AGES-a s ostalim kolegama dobili smo potvrdni odgovor da se od jučer Hrvatska i Nizozemska nalaze na austrijskoj listi visokorizičnih zemalja, s obzirom na visoku vrijednost incidencije

Komentari 3

MN
Mr.NO
20:12 04.05.2021.

Za tranzit kroz Austriju ne treba nista. A te odluke su i tako politicke i nemaju veze sa zdravim razumom.Npr. za ulazak u RH iz DE moze se sa pcr ili antigen testom na njemačkom i onda bez dodatnih karantena,, a za ulaz u DE sad moras napravit pcr test i rezultat na engleskom imati!Sve ne starije od 48h .Za ulazak u UK test pcr moze biti i 72 h star.Naravno virus vidi razliku u minutu.Pizdarija sve skupa i hebanje ljudi u mozak.

VL
DU
Deleted user
17:10 04.05.2021.

kratki Kurc se ko fol naljutio,za par nedjelja kad ga raja pocne glodati upalice on zeleno svjetlo,nema problema

VL
MA
Marin0021
16:55 04.05.2021.

Dosadni ste. J....a vas korona i Austrija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.