Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u centru pažnje

Danska premijerka o druženju s Obamom: Samo smo se malo zabavljali

Helle Thorning-Schmidt
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.12.2013.
u 12:23

Danska premijerka Helle Thorning-Schmidt stala je u obranu "selfija" kojeg je zajedno s američkim predsjednikom Barackom Obamom i engleskim premijerom Davidom Cameronom snimila na pogrebu Nelsona Mandele, kazavši kako su se samo "malo zabavljali".

- Taj dan mnogo je fotografija snimljeno, i mislim da smo se malo zabavili. Možda također pokazuje da kada se nađu predsjednici države i vlade, da smo samo dvoje ljudi koji se zabavljaju - rekla 47-godišnja Thorning-Schmidt.

Dodala je kako je na komemoraciji Mandeli bila prisutna tuga, no to je zapravo bila svečanost.

- Slavili smo čovjeka koji je živio 95 godina i postigao mnogo u životu. Također se plesalo na ulicama. A onda smo snmili zaista zabavan "selfie" - objasnila je danska premijerka.

No, "selfie" neće objaviti u javnost, jer kako kaže, fotografija i nije nešto posebno dobro ispala.

>>Je li Obama pretjerao? Michelle sjela između supruga i lijepe danske premijerke

Komentara 9

BE
berija
12:55 14.12.2013.

Kad je Čeh iskreno komentirao da mu se ne ide u Južnu Afriku na pogreb, izrugivali ste se njime. Ovi su se na komemoraciji "malo zabavljali" pretpostavljam iz poštovanja i pijeteta prema Mandeli i vi, novinari, ništa. Koje ste vi moralne vertikale!

JA
JASTREBAC
12:57 14.12.2013.

Ova Dankinja ima veoma ekstravagantan smisao "tza zabavu" ?! Gde naći lepše mesto za zabavu nego na komemoracijama ili sahranama, zar ne?

DU
Deleted user
14:19 14.12.2013.

Ne kaze se dzaba,da je batina iz raja iznikla,a njoj izgleda nedostaje odavno........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije