Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sociolog D. Bagić piše za Večernji

Samo je jedno normalno rješenje slučaja Čavajda

Mirela Čavajda
N1 screenshot
13.05.2022.
u 10:24

Politika ima tendenciju sva pitanja svesti na binarne odgovore, na jednostavne opcije “za” ili “protiv”, na kategorije izbora između “dobra” i “zla”. No, brojna se pitanja ne mogu i ne smiju svoditi na tako jednostavne izbore, jer su prirodno složena. Kada pitanja nisu jednostavna i jednoznačna, kada ih kao zajednica ne možemo konsenzusom svesti na jednoznačan odabir, onda je jedino rješenje da se politika od njih odmakne

Komentara 15

AN
And
11:06 13.05.2022.

Pošto nisam u odabranom društvu za procitat ovaj članak,mogu samo komentirat na temelju vidljivog. Čim netko krene kao okolišat oko ove teme jasne su namjere. Tu se samo radi o opredjeljenju za Život ili kulturu smrt. Poštedite nas mozganja. Jer to činite samo kako bi opravdali usmrćivanje.

DA
danebisjevernjaci
11:14 13.05.2022.

rješenje je samo jedno,ako roditelji ne mogu ili ne žele živjet s bolesnim djetetom država mora preuzet na se brigu.jebo državu koja u proračunu nema love za par stotina bolesne djece.kakve su to gluposti.prvi koji su dopustili eugenički pobačaj su bili nacisti jer su po njihovoj viziji bolesnici živjeli život nedostojan života ,opterećivali javne financije i kvarili čistoću njemačke rase...je li idemo prema tim vrjednostima

CR
CROLINDA
13:28 13.05.2022.

posao liječnika je spašavat a ne ubijat djecu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?