Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelji potreban novac

Sjedi uz cestu i plače: Dječaku ukrali kupine koje je prodavao kako bi pomogao obitelji

Dječak prodaje kupine
Foto: Facebook
21.08.2020.
u 10:36

Dječak je prodavao kupine jer mu otac nema posao, a majka mu je bolesna

Na društvenim mrežama proširila se fotografija dječaka koji sam sjedi uz cestu i plače. Fotografiju je u Brlošcima, u BiH, uslikao Selmir Šljivić i napisao kako je dječak prodavao kupine koje su mu stariji dječaci ukrali.

Oni su došli do njega, probali kupine te ih potom uzeli i pobjegli. Dječak je kupine prodavao jer mu je otac nezaposlen, a majka bolesna.

"Koje smo dno dostigli kao društvo da su djeca primorana raditi, da ne budu zaštićeni i još da im otimamo i to malo rada i zarade", napisao je Šljivić na Facebooku. 

On mu tada pomogao koliko je mogao, a u komentarima ispod objave javio se velik broj ljudi koji žele pomoći dječaku i njegovoj obitelji. Dio njih planira otići kupiti kupine kod dječaka, a dio prikuplja sredstva koje će direktno odnijeti obitelji koja se našla u teškoj situaciji. 

Ključne riječi

Komentara 62

BO
bolnaistina
12:20 21.08.2020.

Kako možete biti tako kruti, pa dijete se bori za život i bolesnu majku. Žalosno.

YE
Yeah
13:02 21.08.2020.

Vrlo je rizicno za dijete biti tako sam uz cestu!

SI
siskic
14:57 21.08.2020.

Bilo bi dobro da ste stavili broj računa od oca dječaka, ima dobrih ljudi, zasigurno bi neki i uplatili nešto za ovu obitelj. hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije