Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio u ključnoj regiji
Povratak na članak

Salvinijev poraz na izborima olakšat će rad vladajućima

Populisti iz pokreta Pet zvijezda teško su poraženi u nedjelju, što će uzdrmati stranku

Komentari 9

Avatar Poskok
Poskok
09:17 29.01.2020.

Salvini izgubio s mizernim postotkom glasova, a poboljsao postotke sa 30% prosle godine na 43,7%. ZNACI ukupno dobio skoro 14% vise glasova( u odnosu na proslu godinu 50% vise glasova) i izgubio od crvene koalicije u komunistickoj tvrdjavi sa 4-5%. TEZAK PORAZ :-) Slijedece godine preuzima vladu jer crveni ne znaju ne mogu i ne zele nista promijeniti.

VL
Avatar kozorog
kozorog
07:50 29.01.2020.

ajd prvo napišite tekst, pa onda smislite naslov, koji bude odgovarao sadržaju članka! iz teksta je jasno da su talijanski desničari još jači, a ljevica, koja italijom drma 80 godina, ipak pred gubitkom vlasti na državnoj razini. koalicijski potencijal joj je mizeran, glasovi raspršeni, utjecaj postoji još samo zbog starih struktura. unatoč silnom medijskom bombardiranju i prikazivanju liberalizma kao jedinog ispravnog, stvarnog je drugačija. narod želi nešto drugo. ne možeš se nazivati liberalom, i sve svoje ideje prezentirati kao nešto univerzalno i dobro, a svaku kritiku i tuđe ideje kao strane europi, to proglašavati kršenjem ljudskih prava. mada su lijevi liberali u europi uspjeli u zakonodavstvo ugurati dosta stvari koje ustavni sudovi sad kroz praksu provode, a svaki pokušaj promjena poništavaju, jer kao nije u skladu s ustavom, i predstavlja kršenje ljudskih prava. shvatite da je lijeva elita stvorila sustav u kojem vaša kritika ne prolazi, samo je njihovo mišljenje ispravno. i da ste ne znam kako velika većina ne možete mijenjati pravila, jer će ustavni sudovi svaku vašu promjena ustava i drugih zakona proglašavati nezakonitom baš zbog, hm, kršenja ljudskih prava. demokracija nije ono što su vas učili...

VL
DU
Deleted user
22:32 28.01.2020.

Naslov jedno, tekst drugo...

VL
SU
Superhero
12:22 29.01.2020.

Koliko ja znam, Salvini tj Lega nije na vladi ni u jednog od bogatih sjevernih regija osim u Venetu gdje se je i rodila. Milano koji je nadaleko centar svega u Italiji je 'crven'. Smjesno je da je Lega jaka dole na Jugu gdje ima 20% nezaposlenih a Lega se je rodila kao partija protiv Juga. Svasta.

VL
Avatar fredi
fredi
09:32 29.01.2020.

Ponadala sam se da za ovaj svijet još ima nade, ali prvo sam pročitale komentare na članak i shvatila da sam u zabludi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.