Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cyber strategija
Povratak na članak

SAD zauzima agresivnije stajalište u informatičkom ratu: 'Na meti smo napada'

Među najpoznatijima je izgred u kojemu su, tvrdi Washington, ruski hakeri ukrali desetke tisuća e-mailova demokratskih dužnosnika nedugo prije predsjedničkih izbora 2016.

Komentari 5

GV
golub Vaso
07:05 21.09.2018.

kako zaustaviti istinu, pitanje je sada

VL
NO
nogogaz
09:23 21.09.2018.

Ameri nikad nisu spijunirali, nit neznaju sta su agenti obavjestajne sluzbe...nikad nisu nasi prijatelji ubili civila, razarali drzave u africi, aziji, nikad vodili specialni rat sankcijama, nikad krali prirodne resurse...

VL
ST
stjepanhrvat
09:32 21.09.2018.

Podrška Amerima

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:15 21.09.2018.

kako su rusi hakirali američke izbore? dal su rusi bušili kartice? nisu. biračke kutije nisu na webu. dal je problem par zjava rusa u vezi američkih izbora, njihovo mišljenje na upit novinara? dal se to jako razlikuje od paradiranja američkih ambasadora po svim državama svijeta prije izbora i javno drukanje za nekog od kandidata? naravno da se razlikuje. al najveća fora sa ovim optužbama jest da će se napokon otvoriti i to pitanje, pitanje uplitanja amerikanaca u izbore po drugim zemljama. bumerang je jako zgodna stvar za gledati, al nezgodna kad ti se vraća...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.