Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef države na udaru

SAD uvode sankcije predsjedniku Sirije Basharu al-Assadu

assad
18.05.2011.
u 21:37

To će biti prvi put da je Assad osobno meta sankcija koje mu nameće međunarodna zajednica zbog ponašanja njegove vlade prema demonstrantima u toj zemlji

Sjedinjene Američke države nametnut će sankcije sirijskom predsjedniku Basharu al-Assadu zbog kršenja ljudskih prava, tvrde upućeni izvori iz američke administracije. To će biti prvi put da je Assad osobno meta sankcija koje mu nameće međunarodna zajednica zbog ponašanja njegove vlade prema demonstrantima u toj zemlji.

Prošlog mjeseca je američki predsjednik Barack Obama nametnuo sankcije njegovu bratu Maheru, jednom od njegovih rođaka, te šefu obavještajne službe u Siriji.

Državna tajnica SAD-a Hillary Clinton je izjavila da će Sjedinjene Američke Države poduzeti dodatne mjere protiv Sirije.

- Predsjednik Assad govori o reformama, ali njegovo brutalno kažnjavanje demonstranata ukazuje na njegove istinske namjere, izjavila je Clintonova.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
03:07 19.05.2011.

pitam se kad će netko ciokaubojima uvesti sankcije zbog teroriziranja planeta još od vremena kad su trijebili indijance i ukrali kontinnet isima

RE
redikuL
06:24 19.05.2011.

Najbolje da američki zionisti postave u Siriji svog predsjednika zionista.Idealan bi bio izraelski zionist na čelu Sirije.

RE
redikuL
06:26 19.05.2011.

Istovremeno SAD štite vlasti u Bahreinu ,gdje je počinjen masakr nad šijtskom većinom.O tempora o mores

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije