Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA REAKCIJA
Povratak na članak

SAD uskratio financiranje UN-ovog protuterorističkog ureda koji vodi Rus

Odluka o uskrati financiranja donesena je zbog odluke voditelja UN-ovog protuterortsičkog ureda, bivšeg ruskog diplomata, da zatvori dio inauguralne konferencije za nevladine interesne skupine.

Komentari 17

ZA
Zapadnjak
01:05 28.06.2018.

objektivno UN je lakrdija, od svih njihovih organizacija samo mi UNICEF pada na pamet kao jedna koja nije totalni promasaj, ovo ostalo je debakl...

VL
DU
Deleted user
00:38 28.06.2018.

Tako i triba. UN je jedna lakrdija,di god su došli ništa nisu napravili,dapače mogli smo vidit kako je UNPROFOR potpomaga Srbe svojim "čuvanjem" okupirane hrvatske zemlje,kako su zaustavili genocid u Srebrenici i tako. Prosto rečeno organizacija od ku*ca.

VL
II
iifever2
10:23 28.06.2018.

"civilno drustvo" koje niti financiraju "civili" niti radi za dobrobit "civila" XD

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:22 28.06.2018.

civilno društvo? to su bijele kacige? baš super. djeca koju su u siriji naslikavali kako teturaju otrovana plinom, su danas živa i zdrava, i rado se sjećaju darova i novca koje su dobili za glumu. na toj konferenciji se dijele osjetljivi materijali, šefovi specijalnih službi, a civilno društvo da dođe u posjed tih dokumenata bi svima objavilo i što bi bio rezultat? nema mjesta za njih. nek se slikaju po izbjegličkim centrima.

VL
PL
@ploto@
07:17 28.06.2018.

Civilno društvo u ovom slučaju čine špijunske organizacije pod kontrolom globalne lihvarske kabale.Većina njih svojom petokolonaškom aktivnosti su zapravo logistika u vjetar teroristima,To se posebno vidjelo u Siriji protiv terorizma,gdje su na svakom koraku iskakali u informativnom ratu i obmanama i iskrivljavanjem činjenica na svaki način ometali borbu legalne sirijske Vlade protiv terorista uvezenih iz cijelog svijeta.Jedan od tipičnih primjera je Soroševo Otvoreno Društvo ( za okupaciju slobodnih država i naroda).Države koje žele biti slobodne i suverene moraju svim sredstvima suzbiti taj kukolj.Rusi su prvi počistili taj ološ.

VL
BM
branko.mihalic1
10:31 28.06.2018.

Da je taliban onda nebi haha

VL
5S
505.scrtom
09:01 28.06.2018.

Nije valjda da im je krivo ,oni bi da jedan amer sjedi na toj stolici.Sto se tice UN a pa normalno da je USA ne voli jer oni i oduvjek i bez UNa rjesavaju stvari kako im odgovara,nazalost cesto pogorsaju stvari.Po tom smislu tocno je da onda UN nije niti potreban.

VL
PL
@ploto@
07:31 28.06.2018.

Američka borba protiuv terorizma ? U Siriji uzgajaju teroriste,a u Afganistanu opijum.

VL
5S
505.scrtom
09:01 28.06.2018.

Nije valjda da im je krivo ,oni bi da jedan amer sjedi na toj stolici.Sto se tice UN a pa normalno da je USA ne voli jer oni i oduvjek i bez UNa rjesavaju stvari kako im odgovara,nazalost cesto pogorsaju stvari.Po tom smislu tocno je da onda UN nije niti potreban.

VL
BL
blabla123
11:54 29.06.2018.

Sam naziv UN je jedna Utopija. Ujedinjeni narodi, gdje je svaki narod u sukobu s drugim. Cak i u jednom narodu postoje klanovi, regije, frakcije, stranke...

VL
Avatar TheJack
TheJack
14:48 28.06.2018.

Sto bi sa "okupacijom" Volstrita? Ah da, pendreci i suzavac.

VL
JU
juroqueteamo2
03:15 28.06.2018.

Sjediste UN se treba preseliti u Pariz tako da ih Amerikanci ne mogu ucjenjivati. Amerika vise zaradi s njima u New York-u i kad bi se odselili to bi Americi bio noga u turu. Nisam siguran da UN sefovi mogu misliti na ovakav nacin - a to je jedini nacin da se urazumi ovaj rezim danas na vlasti u Americi.

VL
AN
antonijokat
07:07 28.06.2018.

Rusi potiču terorizam a ne da su protiv terorizma pa sjetimo se UN kada je bio u Hrvatskoj a Rusi su bili u UNu u Vukovaru i umjesto da brane lokalno Hrvatsko stanovništvo oni su zajedno sa sa srpskim četnicima protjerivali i ono malo Hrvata koje je tada bilo na tim prostorima.Svaka čast Amerima jer Rusi su jedno podmuklo smeće poput srpskih četnika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.