Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTAR STAV PREMA KINI
Povratak na članak

SAD upozorava na kinesku prijetnju, potpisao vojni savez s Indijom

Sjedinjene Države i Indija potpisale su u utorak sporazum o razmjeni osjetljivih satelitskih i zemljovidnih podataka, a američki državni tajnik Mike Pompeo upozorio je na prijetnju koju predstavlja Kina.

Komentari 6

MA
Marsijanac
22:41 27.10.2020.

Free Tibet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
DA
DarthVader
18:21 27.10.2020.

Daj miroslave petkovicu sjasi vec vise s tom tvojom rusijom. Naporan si.

VL
VI
vidum
13:30 27.10.2020.

Skupljaju državu po državu, stežući obruč oko Kine i Rusije. I u Bjelorusiji treba instalirati izdajnike.

VL
JO
jorgen
15:36 27.10.2020.

Tko o čemu - SAD o vladavini zakona. Bože mili. Ovog trenutka ilegalno crpe naftu u Siriji - a oni pričaju o vladavini zakona. Licemjeri na n-tu potenciju. Novinari, možete li nabrojati kineske vojne intervencije u zadnjih 20 godina kada se već slažete s gorenavedenim (jer vidimo da prenosite američko stajalište bez komentara)?

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:00 27.10.2020.

Nemogu oni svi zajedno protiv Rusije. Rusi im se smiju kazu kasne dvadeset godina u vojnoj tehnologiji iza nas su. U Bjelorusiji .Tihanovskaja moze samo kmecat izgubili su. Bit ce to federacija sa Rus u dogledno vrjeme samo kmecanje. Snovden dobija stalnu dozvolu u Rusiji. Sad se propinju neki na zadnje noge,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.