7 6°C
 • vrh:

  Baš da vidimo koliko je stvarno Trumpova administracija predana potpori RH, a koliko izazivanju kaosa po svijetu koji odgovara Rusima. Znači nama treba avion sposobnosti Baraka/Braketa za 500 mil usd 12 kom. Sposobnosti djelovanja zrak-zrak, zrak-zemlja i proturadarske i elektronske ... prikaži još! borbe kojima se može parirati modernim ruskim PZO sustavima koji bi se mogli naći u području i predstavljati ugrozu...Pa da vidimo tu predanost. Prvo su sve svalili na ministra Matisa, koji je cijeli projekt blagoslovio, sad spominju Lockheed Martina i neuvjerljivo tvrde da upozoravaju oduvijek...priče za djecu...ajmo sad sa pričica na djela, pa da vidimo.

 • Rex:

  Vi GRINTAVCI-crveni.....grintali ste da kupujemo stare kante,a sad kad je posao propao umjesto da šutite opet grintate kako je RH osramocena.......kao vama žao drzave koju niste htjeli,i ne volite ništa hrvatsko..........pa dajte se sa samima sobom dogovorite

 • Avatar komentatorx
  komentatorx:

  Amerikanci ne budite licemjeri, da ste htjeli Hrvatskoj pomoći, to bi i uradili. Izraelska ponuda je bila odlična i dobili bi odlične avione. Vi očito želite da se Hrvatska gurne u provaliju zaduženosti još dublje i da moramo nabaviti vaše ... prikaži još! avione. Toliko o savezništvu i prijateljstvu. Nabijem vas na qurac fašisti !

Još iz rubrike Vijesti

DZS

Više od 85 posto nastavnika na visokim učilištima zaposleno na temelju ugovora o radu

bankomat erste
Staro Čiče

Eksplozija kraj Velike Gorice prilikom pljačke bankomata

Prosvjed ženske mreže
BEZ ZAKONSKE REGULATIVE

Zbog priziva savjesti ženi pobačaj radili na živo

11