Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujuće snimke

SAD: Šestorica huligana prebila mladu ženu u nemirima

Huligani pretukli ženu
Foto: Screenshot
02.06.2020.
u 07:29

Mladu ženu (24), jednako kao i njezinog supruga, u Rochesteru prebila je skupina huligana, i to zato što im je rekla da prestanu pljačkati dućan u njezinoj zgradi

Oni koji tvrde da nemire u američkim gradovima karakterizira nasilje i pljačka mnogo više nego traženje pravde za policijsko ubojstvo Georgea Floyda dobili su novi argument u videu koji cirkulira internetom. Mladu ženu (24), jednako kao i njezinog supruga, u Rochesteru prebila je skupina huligana, i to zato što im je rekla da prestanu pljačkati dućan u njezinoj zgradi.

Čak šestorica muškaraca naoružani letvama i palicama razbili su u subotu prozor na draguljarnici Kim Dao Repairs, s ciljem da se dočepaju vrijednih tuđih predmeta. Ona je izašla van da im kaže da prestanu, da bi je zatim jedan od njih napao i udarao ju nemilice šakom u glavu. Pridružio mu se i drugi muškarac koji je sitnu ženu udarao letvom. Njezin suprug pokušao ju je obraniti palicom za golf, ali prebili su i njega. Ženu je na kraju jedan od huligana bacio u zid da bi ju drugi još jednom udario letvom u glavu.

Žena, koju su lokalni mediji u Rochesteru identificirali kao Madison Mavity, rekla je da je pokušala spriječiti pljačku dućana u zgradi u kojoj živi. Opisala je i da joj uši zvone nakon napada te da ima ogromnu masnicu na tijelu. Također je dodala da i njezin suprug ima natečenje ruke.

Ne smatra da ova grupa nasilnika ima veze s pokretom Black Lives Matter ("Životi su crnaca važni") koji je prosvjedovao.

- To je samo bezumno nasilje. Mislim da to moramo imati na umu. Ne želim pridonijeti negativne konotacije pokret Black Lives Matter jer ne mislim da su bili dio njih – rekla je Mavity WHAM-u.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Primarius
Primarius
08:17 02.06.2020.

svi koji podržavaju "mirne" prosvjede nek ovo pogledaju dva puta dok mainstream mediji ne cenzuriraju istu...i nek se zapitaju kako bi bilo njima da ih ispred vlastitih vrata letvama zatuku "mirni prosvjednici"

NE
Neonacionalist
07:48 02.06.2020.

Trebao bi nabaviti neko vatreno oružje što će mu biti učinkovitija zaštita od golf palice.

Avatar Pezo
Pezo
07:52 02.06.2020.

Pa kaj sad niko nije naoružan da se brani. Ima zlatarnu a bez oružja, koja glupa baba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije