Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S TRI MJESECA
Povratak na članak

SAD produljio vrijeme čuvanja cjepiva Johnson&Johnson na 4,5 mjeseca

U ponedjeljak je guverner Ohija Mike DeWine upozorio da 23. lipnja istječe rok trajanja 200.000 doza cjepiva J&J u njegovoj državi

Komentari 2

ER
EroK
01:59 11.06.2021.

Daj šta daš! Piši propalo je i pandemija i restrikcije!

VL
NE
neboiznadzagreba2
00:07 11.06.2021.

Nemam pojma tko je ovdje lud, rok je bio 3 mjeseca a sada je odlučeno da bude 4,5 mj., odluče li da rok trajanja bude 6,5 godina, regulatorni će reći OK. Toliko proturječnosti,, nelogičnosti, danasjednihsutradrugih izjava, da vam se dijetee tako ponaša kaznili bi ga, a ovima bespogovorno klimamo glavom i pružamo ručice, nevjerojatno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.