Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki veleposlanik
Povratak na članak

Kohorst: SAD nije blokirao ulazak Hrvatske u OECD

Zahtjev za članstvom u toj organizaciji podnesen je prije tri godine, a primanje Hrvatske blokira Slovenija zbog odbijanja arbitražne presude o granici

Komentari 8

Avatar Based Croat
Based Croat
13:50 12.03.2019.

Yugo Fake News širi dezinformacije u službi ljevičarske ideologije.

VL
ST
stefj
13:47 12.03.2019.

Cijela ta vijest je bila odmah sumnjiva jer je bila izrazito ideološki obojena. Amerikanci uvijek paze da ne izleću s ideologijom u službenim priopćenjima... Ne postoji li neki odbor ili borba protiv lažnih vijesti? Ili je to samo još jedan buzzword za izvlačenje love od poreznih obveznika?

VL
DD
ddh
14:00 12.03.2019.

Svasta izmislja to novinarsko smece iz Jutarnjeg, pa se onda cude kad taxist kaze, to sto je rekao. A onda su ti manipulatori i lazljivci jos i ugrozeni.

VL
AG
Agricola
15:13 12.03.2019.

Pa to je bilo jasno odmah, to sam i napisao ispod tog pamfleta Frenkija Laušića i Jutarnjem listu. I to je mogao zaključiti svatko tko ima imalo mozga. SAD je samo utvrdio da ne postoji konsenzus jer Slovenija blokira, a, a onda je Laušić, bez ikakve poveznice, naveo detalje iz izvješća State Departmenta iz 2016. objavljeno 2017. a svatko tko ima imalo mozga zna da je ovo 2019. i da to nema veze s vezom.

VL
B2
bokida 2
14:16 12.03.2019.

Opet novinari šire laži. Dali još igdje u svijetu postoji lošije i ideološki obojenije novinarstvo

VL
DB
dubravko.barilar
14:17 12.03.2019.

Ako je to istina da SAD ne blokira a novinari su objavili lažnu vijest dali će ti novinari i urednik koji je odobrio tu vijest sad zamoliti hrvatsku javnost da je ostavka na mijesto urednika i novinara koji je objavio tu vijest jedino što preostaje.Kad ste vi upravo veliki moralisti kad je u pitanju moral političara.Vjerujem da nakon moje objave krene val zaštite novinara od raznih odbora ,baba,i tzv dušobrižnika slobodnih medija.Nažalost za svaku objavu koja nije istina nitko od novinara ne odgovara a kad bi bilo bi manje laži nebi bilo dosta klikova .Gospodo novinari zar se ne bojite istine

VL
VJ
vjaceslav
19:59 12.03.2019.

nadam se da će slovenija ostati dosljedna i zauvijek stopirati ulazak hrvatske u još jednu bezbožnu, pedroliberalnu udrugu.

VL
Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
14:12 12.03.2019.

Nije, nije SAD blokirao ništa. Čak nije blokirao ni onu prodaju aviona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.