Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u new yorku

SAD: Član francuskog Državnog vijeća pronađen mrtav u hotelu

Richard Descoings smrt (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
04.04.2012.
u 09:16

Direktor francuskog Instituta za politička istraživanja (IEP) ležao je gol na krevetu, a soba je bila u neredu. Na tijelu nije bilo vidljivih tragova nasilja

Njujorška policija pokrenula je istragu nakon što je u utorak u sobi jednog hotela na Manhattanu pronašla beživotno tijelo člana francuskog Državnog vijeća Richarda Descoingsa (52).

Kako piše New York Daily News, Descoingsa je oko 13 sati pronašao radnik hotela Michelangelo. Otišao ga je potražiti jer je ranije tog dana izostao sa skupa rektora velikih sveučilišta na sveučilištu Columbia, a kasnije se nije pojavio ni na sastanku koji je bio zakazan u predvorju hotela. Direktor francuskog Instituta za politička istraživanja (IEP) ležao je gol na krevetu, a soba je bila u neredu. Na tijelu nije bilo vidljivih tragova nasilja.

Zamjenik načelnika policije Paul Browne ne isključuje nijednu mogućnost o uzrocima smrti. 

– Hotelska provjera bila je u 9 sati i Descoings je tada spavao. Kasnije, oko 13 sati, pronađen je mrtav – izjavio je Browne koji je objasnio da policija nije uočila tragove nasilnog ulaska u njegovu sobu. No zato je njegov mobitel pronađen odbačen četiri kata niže od njegove sobe. Pored kreveta je stajala i bočica s lijekovima, no za sada se ne može znati jesu li oni imali ikakva utjecaja na Descoingsovu smrt.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije