Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO U BEOGRADU

Sačekuša ispred zgrade RTS-a: Sukobili se Vučićevi protivnici i pristaše

Foto: Screenshot Twitter
05.11.2019.
u 22:35

Vučić je kazao da je "činjenica da netko pokušava nekome zabraniti da dođe u emisiju" dodajući da je pokušaj zabrane nečijeg kretanja fašizam

Organizatori prosvjeda "1 od 5 milijuna" okupili su se s dijelom svojih pristaša ispred zgrade RTS zbog najavljenog gostovanja predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića "kako bi mu postavili neka pitanja koja RTS neće". Pojavilo se također i 30 Vučićevih prostaša pa je došlo do dobacivanja i naguravanja, ali ih je policija razdvojila. 

Tea Vukadin, jedna od tri studentice koje su Vučića čekale na ulazima u zgradu RTS-a, smatra da je predsjednik namjerno izbjegao susresti se s prosvjednicima, ali je kazala i da će ga čekati dok se emisija ne završi, prenosi N1.

Vučić se gostujući u emisiji osvrnuo na prosvjednike. Kazao je da je "činjenica da netko pokušava nekome zabraniti da dođe u emisiju" dodajući da je pokušaj zabrane nečijeg kretanja fašizam.

 - Itekako dobro znam da moram da budem taj koji će da pokazuje 10 puta manje snage nego što je ima i da stvari uvedemo u mirne vode. A neko traži incidente. Oni meni ništa ne mogu, mogu samo da me ubiju - kaže Vučić, prenosi Blic.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
04:15 06.11.2019.

Evo da iskoristim ovu priliku pa da čestitam, nema veze sa temom ali neka se zna, naime rodica mi se udaje po treći put pa neka joj je sa srečom, znate ono treća sreća, živeli mladenci, eto tek toliko, izvinte na smetnji.

DO
doktorica
08:06 06.11.2019.

koga to zanima,bavite se našim pljačkašima

SH
Shalan
22:55 05.11.2019.

Hahaha "večna žrtva" masnousti. "Ništa mi ne mogu. Mogu samo da me ubiju". Dakle najmanja moguća šteta 😁 A i ako te ubiju (kojom srećom), krivo misliš da ćeš postat "mučenik". Zaboravit će te za 3 dana. Nisi toliko važan koliko ti misliš da jesi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije