Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živo u Saboru

Pernar bez pitanja stao za govornicu pa udaljen sa sjednice. Brkić: Imamo emotivne zastupnike

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
07.12.2017.
u 11:47

- Imamo emotivne i strastvene zastupnike, koji ne kontroliraju svoje emocije, koje su legitimne – kazao je Brkić.

Mirnu saborsku raspravu o Zakonu o regionalnom razvoju omeo je danas Ivan Pernar iz Živog zida izlazeći bez dozvole na saborsku govornicu kako bi govorio o deložacijama, zbog čega mu je predsjedavajući Milijan Brkić naložio da se udalji sa sjednice. Deložaciju je ranije jutros spomenuo i njegov kolega Branimir Bunjac koji je tada kazao kako su Ivan Pernar i Ivan Vilibor Sinčić na terenu i pokušavaju spriječiti deložaciju. Sat vremena kasnije Pernar se pojavio u Saboru dok je SDP-ov Alen Prelec replicirao na temu indeksa razvijenosti, te bez odobrenja, izišao za saborsku  govornicu.

- Dok vi filozofirate obitelj Gračanin je deložirana, policija je provalila u njihovu kuću, vi samo gledate sebe, možete se svi sramiti – vikao je Pernar dok ga je predsjedvajući Milijan Brkić pokušao smriti i zaustaviti jer mu nije dao riječ. - Zbog višestruke povrede poslovnika određujem vam udaljenje sa sjednice – rekao je Brkić te odredio 15-minutnu stanku. Po povratku sa stanke Brkić se ispričao SDP-ovom Prelecu.

- Imamo emotivne i strastvene zastupnike, koji ne kontroliraju svoje emocije, koje su legitimne – kazao je Brkić.  Ivan Pernar je na svome Facebook profilu napisao kako je riječ o deložaciji obitelji Gračanin, na adresi Črnomeljski put u zagrebačkom naselju Kustošija, zbog kredita banci.

Pogledajte i VIDEO: Juncker uštipnuo Plenkovića

Komentara 13

AM
AMD------------------------
12:43 07.12.2017.

asocijalno neodgojeno deriste u godinama-turbokapitalistickim egoizmom prozeto. nista on nije bolji od uhljeba koji su ga omogucili njihovom pohlepom i asocijalnoscu .

CR
CROLINDA
12:39 07.12.2017.

Robin Lud

PP
plavac plavi
12:14 07.12.2017.

Treba ovog populista i anarhista u Vrapče!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije