Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Srbiji

Sa 170 BMW-om ubio četvero mladih: Popio sam možda 12 piva, događa se...

nesreća
Pink.rs/Screenshot
11.08.2019.
u 09:02

Sudar se dogodio kada je BMW odozada udario Daciu, koja se uključivala na Ibarsku. Gurao ju je 70 metara, poslije čega je Dacia odletjela na livadu. Od siline udarca oba automobila ostala su potpuno smrskana

Mladić (27) iz Velikih Crljena u Srbiji, koji je u noći između četvrtka i petka na Ibarskoj magistrali izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginulo četvero mladih, poslije nesreće je izašao iz automobila i rekao "da je pio pivo i da ne zna što se dogodilo". Nakon tragedije je, navodno, bio potpuno hladan i smiren, a pojedini očevici su za Kurir ispričali da se osjećao na alkohol.

"Bio je ugruvan, ali je bio na nogama. Uspjeli smo da mu pomognemo da izađe iz uništenog BMW-a. Pitali smo ga šta se dogodilo, a on je rekao: 'Ne znam, možda sam zaspao. Ne znam ni koliko sam brzo išao. J****a, dešava se'", ispričali su očevici. Rekao je da je u četvrtak cijeli dan pio alkohol, a da je potom sa svojom djevojkom, njenom sestrom i prijateljem izašao u grad, gdje je nastavio piti.

Stravičan snimak nesreće na Ibarskoj magistrali ( YouTube - Pink.rs )

- Bio sam kući, pio sam pivo. Ništa nisam jeo i izašao sam s društvom. U kavani sam nastavio piti. Popio sam možda 12 piva, moguće je da me je to stiglo - navodno je rekao. Očevici kažu da je bilo očigledno da je djelovalo kao da priča o nekome drugom, potpuno nesvjestan tragedije koju je izazvao.

Podsjetimo, policija ga je poslije nesreće uhitila i odredila mu zadržavanje. Alkotest je pokazao da je u krvi imao 1,18 promila, a brzina auta bila je oko 170.

Sudar se dogodio kada je BMW odozada udario Daciu, koja se uključivala na Ibarsku. Gurao ju je 70 metara, poslije čega je Dacia odletjela na livadu. Od siline udarca oba automobila ostala su potpuno smrskana.

Poginula su trojica mladića iz Dacie - Aleksandar Savatić (22), Đorđe Belušević (22) i Đorđe Subotić (19), svi iz Valjeva, dok je Stefan Stevanović (17) teško ozlijeđen. U BMW je poginula Katarina Ivanković (20) iz Lazarevca, inače sestra djevojke N.M koji je izazvao prometnu nesreću.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar B
B
09:59 11.08.2019.

BMW internacionala - vozači BMW-a svugdje su isti...

OK
okozaoko
09:11 11.08.2019.

Imaju i Srbi svoje BMW junačine!

KT
KTM
10:41 11.08.2019.

Od 12 pivi 1,18?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije