Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijani Puljanin

Sa 1,65 promila se dovezao do policije, ušao u zgradu i počeo vrijeđati policajce

policija Pula
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
05.05.2020.
u 13:07

Najprije su mu po kratkom postupku oduzeli vozačku dozvolu, a zatim ga i smjestili u ćeliju na triježnjenje. Zaradio je dvije kaznene prijave

Tko zna što je mislio ako je uopće išta mislio 35-godišnjak koji se 4. svibnja u 23.50 sati dovezao na parkiralište PU istarske na Trgu republike u Puli. Nakon što se parkirao, izašao je iz vozila te je ušao u zgradu policije gdje je počeo vikati na policajce i vrijeđati ih.

Kako je bilo vidljivo da je alkoholiziran, alkotestiran je. Ispostavilo se da u krvi ima 1,67 promila alkohola. Kako je bilo nesumnjivo da se tako pijan dovezao do policije, policajci su mu kazali da će mu odmah na mjestu uzeti vozačku dozvolu.

On ih je ponovo počeo vrijeđati, pa je uhićen i smješten u ćeliju dok se otrijezni. Osim za vožnju pod utjecajem alkohola, prijavljen je i za remećenje javnog reda i mira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije