Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Sa 1,31 promila vozio bicikl u zabranjenom smjeru pa se zabio u taksi

nesreća biciklist
Marijan Susenj/PIXSELL/Ilustracija
23.12.2020.
u 11:22

Od siline udarca vozač bicikla pao je na kolnik i lakše se ozlijedio, a zaradio je i prekršajnu prijavu

Nesvakidašnja nesreća dogodila se 22. prosinca oko 11.30 u Rovinju,  a u njoj su sudjelovalo biciklist i taksi. Kako je priopćila policija, 56-godišnjak je sa 1,31 promila alkohola u krvi vozio bicikl.

Kretao se kolnikom Ulice Antonia i Lorenza del Vescova i to u zabranjenom smjeru. Kada je došao do raskrižja s Ulicama Fontera i Ulice Francesca Sponga Uspera, biciklist je udario u taksi pulskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak. Od siline udarca vozač bicikla pao je na kolnik i lakše se ozlijedio, a zaradio je i prekršajnu prijavu.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:37 23.12.2020.

pravna država dela ovaj je fasovo a horvatinčić i kamenički ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije