Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAR ČITATELJIMA Od sutra serija od 15 turističkih autokarata

S Večernjakom kroz Hrvatsku

hrv_karte_tx.jpg
import
15.07.2008.
u 21:03

S Večernjakom kroz Hrvatsku – čitatelji Večernjeg lista danas su dobili kutiju, a od sutra će, uz kupljeni dnevni primjerak lista, na dar dobiti i turističku autokartu Zagreba i zagrebačke županije. Prva je to u seriji od petnaest turističkih autokarata Hrvatske koju Večernjak daruje u suradnji sa sponzorom Inom.

Veliko je zanimanje za seriju autokarata koje su u našem listu izlazila prije četiri godine, no više se nigdje ne mogu nabaviti. Provest ćemo vas kroz svih dvadeset hrvatskih županija. Naime, karte su dopunjene te su u njih unesene sve autoceste s odmorištima, petljama te novosagrađenim državnim, županijskim i lokalnim cestama.

Ucrtana su i sva županijska naselja prema službenom popisu. Riječ je o tematskim kartama s naglaskom na ceste i prometnice kroz naše županije.Na poleđini svake karte nalaze se i informacije o toj dotičnoj županiji uključujući popis Turističkih zajednica prema izboru Večernjeg lista.

Karte je prema svim standardima svjetske kartografije ponovno izradio dipl. ing. Igor Birin, jedan od vodećih hrvatskih kartografa.  (VL)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije