Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iako je zakašnjelo
Povratak na članak

S. Uzelac: Uhićenje R. Mladića je civilizacijski doseg, čestitke Srbiji

"Postoji li sumnja da je Mladić činio zločine u Hrvatskoj, a poprilično je jasno da postoji, neka se krene u rasvjetljavanje. Bez toga bi posao bio manjkav"

Komentari 12

KA
Karla
15:36 27.05.2011.

Ljigavac čestita Srbiji! Pa što im treba čestitati? ¸16 godina ga skrivaju a sad, kad je teško bolestan i pomućene pameti, a vrag odnio šalu sa Haaškim sudom, sad ga tobože otkrivaju i predaju Haagu da se tamo liječi i zavlači sve do smrti. Imat će tamo bolji standard nego većina od nas - doktora, hranu, TV, poslugu, ništa ne raditi samo se šetati.... Obitelj je dobila one silne milijune kao naknadu, moći će ga posjećivati i dalje živjeti na visokoj nozi. Eto, to im je njihov Ratko priskrbio a Srbija pod hitno u Europsku uniju. Od nje neće tražiti topničke dnevnike ... banda bjelosvjetska.

VL
OB
-obrisani-
15:45 27.05.2011.

Al dobra slika.... uzelac ispod Tuđmanove slike.... Al ga Franjo mrko gleda.....he,he,he

VL
DO
downunder
16:06 27.05.2011.

Sreća da su ga uhitili u Srbiji. Da se kojim slucajem nasao u RH ADZovci bi prvo u koaliciju s njim

VL
GR
Gradinar
16:51 27.05.2011.

Ma daj Uzelac!? Nemojte bar vi u Hrvatskoj zaj****vati. Neka ovi u Srbiji trube o čemu god hoće.

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
16:54 27.05.2011.

uhićenje ratka mladića 2011. godine za zločine počinjene 1991-95., nije apsolutno nikakav civilizacijski doseg, već je apsolutna sramota civilizacije. da postoji civilizacija, ratko mladić bi već petnaest godina gulio zatvore!

VL
VE
velikazmija
19:14 27.05.2011.

meni nikako ne ide u glavu zašto nas se uvijek gura prema srbiji --kao da nam srbija treba zaštonaši političari uvijek i samo regija i regija -- mi smo katolička zemlja i trebamo se sa njima uregijiti kad presjednik tolikoko voli region pa daj sklopimo regijon sa italijom austrijom itd što ste zapeli za ćirilcu -- pa mi ni pismo nemamo isto zamisli koja braća okrenimo se sebi što stalno vučemo srbe u zagrljaj--

VL
RE
remax
19:17 27.05.2011.

Uzelac, Pusti filozofiju iz BUKOVICE, treba platiti ratnu ostetu Hrvatskoj i ne puno filozofirati. Srbi su od malih zrtava stvorili veliko i gdije mogu podvaluju Hrvatskoj. Vi kao visoki funkcioner trebate poduzeti iztrage zasto to nije napravila Hrvatska. Vijerovatno sa sa mog gledista to su sabotaze unutar sustava koji se nije promijenio. To je to sto manje galame to je efikasnije. Ajte na posa trazite zlocince koji su abolirani.

VL
LI
Lisnjak
21:36 27.05.2011.

Uhicenje jednog zlikovca za Srbiju je civilizacijski doseg. Uzelac je tocno pogodio. Istina se kadkad neda preskociti.

VL
OB
-obrisani-
22:27 27.05.2011.

Slažem se s Uzelcom ali veći civilizacijski doseg bibio da su u srbiji shvatili ovaj civilizacijaki doseg. Dakle sve je to u procesu i nadam se da će ovaj \"civilizacijski doseg uroditi plodom u cjeloj Srbiji! Srbi u Hrvatskoj su shvatili u velikom broju da su prevareni i nadam se da više neće nasjedati takvima!

VL
OB
-obrisani-
22:30 27.05.2011.

27.05.2011. u 19:17h remax je napisao/la: Uzelac, Pusti filozofiju iz BUKOVICE, treba platiti ratnu ostetu Hrvatskoj i ne puno filozofirati. Srbi su od malih zrtava stvorili veliko i gdije mogu podvaluju Hrvatskoj. Vi kao visoki funkcioner trebate poduzeti iztrage zasto to nije napravila Hrvatska. Vijerovatno sa mog gledista to su sabotaze unutar sustava koji se nije promijenio. To je to sto manje galame to je efikasnije. Ajte na posa trazite zlocince koji su abolirani. -------------------------------------------- Patetičan može biti svatko jer to je tipika većine mizernih ljudi. Moje pitanje remaxu je ... što je radilo hrvatsko pravosudje dok mladić nije uhapšen? Sad se tek saznaje da Hrvatskih zločina počinjenih rukom ovog velikog zločinca nema u Haagu. Što su Hrvatski političari radili svo ovo vrijeme. Pa nisu valjda srbi i za to krivi ? Hoće li srbi biti krivi za sve naše nesposobnosti? Osobno mislim da je reforma pravosudja kod nas samo započeta a kad će se dovršiti tko zna ! Sudstvo nam je u debeloj banani!

VL
MR
mrvecdam
19:47 28.05.2011.

cerem ti se clobodane na otoga sto ti visi na zidu iza tebe

VL
RE
remax
04:54 29.05.2011.

@ischmidt: Ima dovoljno i previse dokaza tko je kriv, a tebi to nije jasno nakon sto godina. Pa srbi su imali plan o velikoj srbiji sto je njihova akedemija stvorila, okupirat, pobit, opljackat i stvorit prostor za srbe na tudemem etnickom teritoriju. Mladica ima na tisuce po Hrvatskoj koji su abolirani. Sa vam se slazem sto je radilo sudstvo, u sudstvu su razni BOLJKOVCI, MANOLICI, MESICI I njihovi isto misljenici. Zato ne funkcionira pravna drzava. Mnogim vama nije jasno ili necete da znate napokon da zivite u slobodnoj Hrvatskoj. Ti kao jedinka sta si napravio za Hrvatsku u pozitivnom smislu? Tako treba postaviti pitanje svakome stanovniku drzave Hrvatske a ne plakati i kritizirati sve sto je Hrvatsko, znamo tko se iza toga krije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.