Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupci, oprez!

S tržišta se povlači mješavina začinskoga bilja, sadrži povećane količine bakterije

Ilustracija začinsko bilje
Pixabay/Ilustracija
05.11.2021.
u 13:09

Proizvođač je njemačka tvrtka Alnatura Produktions - und Handels GmbH, a proizvod na hrvatsko ga tržište stavlja Müller trgovina Zagreb

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavijestio je u petak potrošače o povlačenju ekoproizvoda Alnatura talijanske mješavine začinskoga bilja zbog povećane količine bakterije Bacillus cereus.

Riječ je o proizvodu Alnatura talijanskoj mješavini začinskoga bilja 35 g / ekoproizvod, EAN 4104420028326, LOT broja L 88974, datuma najbolje upotrijebiti do 31. srpnja 2024.

Proizvođač je njemačka tvrtka Alnatura Produktions - und Handels GmbH, a proizvod na hrvatsko ga tržište stavlja Müller trgovina Zagreb.

Proizvod nije u skladu s europskom Uredbom o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

VIDEO Mijenjat će se oznake roka trajanja na hrani: 'Proizvodi se jednostavno ne pokvare dan nakon isteka'

Komentara 1

DU
Deleted user
13:35 05.11.2021.

koliko se proizvoda povuklo u zadnje vrijeme jer sadrži ovo, ono... nije li to sumnjivo? kako to sad odjednom? da nije možda došla kriza i manjak robe koja je u biti ispravna samo što je nema više?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije