Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA IZVANREDNOJ SJEDNICI

S rekonstrukcijom Vlade neće se čekati do jeseni, mogla bi se dogoditi tijekom ljeta

Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
10.07.2019.
u 12:11

Za petak se najavljuje potvrda u Saboru novog ministra uprave koji će zamijeniti Lovru Kuščevića

S rekonstrukcijom Vlade koju je jučer na predsjedništvu HDZ-a najavio premijer Andrej Plenković vjerojatno se neće čekati do jeseni nego bi se ona mogla dogoditi na izvanrednoj sjednici koja bi se trebala održati do kraja srpnja, doznaje se neslužbeno u Vladi.

Hoće li se ići na smjenu nekih ministara ili na spajanje ministarstava, još uvijek nije poznato. Za petak se najavljuje potvrda u Saboru novog ministra uprave koji će zamijeniti Lovru Kuščevića, a još je nepoznato hoće li se isti dan pred zastupnicima naći i ime novog ministra vanjskih poslova koji bi najesen trebao zamijeniti Mariju Pejčinović Burić nakon njezina odlaska u Vijeće Europe.

Komentara 34

TU
tuzo17
12:25 10.07.2019.

Mora se nastavit raditi to mi se svida nema odmora dok traje obnova od stete koju je nacinila Vlada SDP-a

DT
drago.tomas2
13:26 10.07.2019.

da se mene pita za medije bi zabranio djelovanje isto ko za vrijeme Tite

SM
san.martino
12:56 10.07.2019.

Stvar je u tome da kad vecina ljudi dobije vlast odjednom izgube busolu,pocnu vjerovati da su bogom dani.Postanu gramzivi i pohlepni,pa zatim umisle da su nedodirljivi...i na kraju zavrse u prdekani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije