Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POMAŽE LJUDIMA'

S policijom se igra 'mačke i miša': Besplatno dostavlja marihuanu i WC papir

Glazbeni producent i aktivist OUTLAW iz Manchestera dijeli 'potrepštine' ljudima u samoizolaciji
Foto: Instagram/outlaw.ltd
15.04.2020.
u 10:35

OUTLAW je, kako kaže, imao isplaniranu turneju '4/20 Smoking Tour' gdje je sa svojim društvom trebao dijeliti marihuanu, ali im je koronavirus promijenio planove.

Koronavirus je izazvao brojne akcije kod pojedinih, a dok neki pale 5G tornjeve za koje teoretičari tvrde da šire virus, drugi pak pomažu ljudima i razvoze 'potrepštine'. 

'Besplatne osnovne potrepštine za izolaciju: WC papir, dezinfekcijska sredstva, flaširana voda, grinderi (mrvilice za duhan i bilje), vrhovi lišća marihuane'...natpis je na kombiju koji dostavlja namirnice ljudima u samoizolaciji. 

Glazbeni producent i aktivist OUTLAW iz Manchestera vrlo je popularan u svom gradu jer uvijek ima neke nove i neobične ideje. 

Naime, prošlog ljeta je u centru grada zainteresiranim prolaznicima dijelio paketiće trave, piše portal VICE

OUTLAW je, kako kaže, imao isplaniranu turneju '4/20 Smoking Tour' gdje je sa svojim društvom trebao dijeliti marihuanu, ali im je koronavirus promijenio planove. 

- Prvo smo dijelili samo travu, a onda smo prešli na pomaganje beskućnicima i ljudima u nevolji. Na Instagramu sam upitao pratitelje 'Treba li nešto nekome?', i kada su me uputili na ranjive grupe ljudi, otišli smo ih obići. Kada smo došli do njih, znali su da dijelim i travu pa sam poklonio onima koji su htjeli - rekao je britanski producent. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

what’s every1 doin to stay busy on lockdown??🔒⬇️ #lockdown #productive #outlaw

Objavu dijeli OUTLAW (@outlaw.ltd)

Kaže kako su podijelili oko 300 paketa WC papira, a priznao je i kako se s policijom igra 'mačke i miša', iako, kako kaže, cilj nije nikome nauditi, već pomoći u teškim vremenima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije