Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibensko-kninska županija

'S obzirom na veliki broj novooboljelih na Murteru, mjera karantene pokazala se više nego opravdanom'

Od jučer zaustavljen promet prema Murteru
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
1/3
28.03.2020.
u 09:53

I dalje apeliramo na stanovništvo da poštuju sve mjere i preporuke - istaknuo je načelnik stožera šibensko kninske županije i zamjenik župana  Nikola Blažević.

U Šibensko-kninskoj županiji sedam je novooboljelih od COVID-19. Novooboljeli pacijenti su s Murtera. Trenutno je na području naše županije 22 osobe pozitivno na COVID-19 od čega je 15 osoba s otoka Murtera. Na Odjelu infektologije trenutno je devet pacijenata i nisu na respiratoru. Devet osoba je u karanteni od kojih je šest državljana Republike Hrvatske i troje stranaca.

Od jučer je u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljeno ukupno 4 dojave o kršenju mjera samoizolacije za koje je provjerom utvrđeno da je sedam osoba kršilo navedenu mjeru. 

S obzirom na veliki broj novooboljelih na otoku Murteru, mjera karantene po mišljenju struke pokazala se više nego opravdanom. I dalje apeliramo na stanovništvo da poštuju sve mjere i preporuke - istaknuo je načelnik stožera šibensko kninske županije i zamjenik župana  Nikola Blažević.

Ključne riječi

Komentara 6

ON
Onajkojijest
10:14 28.03.2020.

Covid-19 bira čini se komuniste i antifašiste i partizansku bulumentu ..Smrt antifašizmu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije