Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vojna parada u pyongyangu
Povratak na članak

S najvećom raketom ikad Kim Jong Un čeka američke izbore

Diplomatima i novinarima nije bilo dopušteno nazočiti paradi u kojoj je sudjelovalo na desetke tisuće vojnika

Komentari 9

Avatar Damating
Damating
23:52 11.10.2020.

Ma tko vama novinarima išta vjeruje. Prvo ste pisali da je imao operaciju, pa da je umro, pa da ga sestra naslijedila, pa nju ubio stric pa on naslijefio...sad opet Kim "uskrsnuo" s "najvećom raketom"?! Još da vam se Tito digne sa svojom raketom pa da se nabijete na nju...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
19:05 11.10.2020.

Kim je u svojoj zemlji suveren ima tehnologiju.Nevidim tu nekog razloga za zabrinutost.Neklanja se nikome. Nitko nezna daje Koreja opismenila Kinu i Japan.Nikog nece napadat niti napada na svomu je. Nevidim razloga tu nekom kmecanju.

VL
IP
info_punkt
16:26 16.10.2020.

Može li biti jadnije i iskompleksiranije nego kad se pripadnici nacije koja više nije u stanju prozivesti ništa više od građevinskih kolica (tački) rugaju naciji koja je sama razvila i proizvela atomsku bombu, interkontinentalne balističke rakete na kruta goriva, podmornice i mnoge druge proizvode najviše tehnologije?

VL
DU
Deleted user
20:08 11.10.2020.

Ovo nije ništa više do limarija, za domaće pjonire.Obični silos, kakav mi koristimo ja kukuruz,samo ga prefarbali. Za razvoj interkontinentalnih balističkih raketa potrebana je visoka tehnologija iz više znanstvenih područja i milijarde dolara istraživanja. Kod Kima ljudi umiru od pothranjenosti.. Bolje da su kupili t,raktore i uzorali rižina polja.

VL
VH
volim.hrvatsku65
20:45 11.10.2020.

A leti li ????

VL
KA
kavranbird
22:38 11.10.2020.

Ovu maketu bi mogao posuditi vučiću, putinu i ostalim diktatorima koji sa naoružanjem teroriziraju i plaše gladni, obespravljeni narod.

VL
DU
Deleted user
19:58 11.10.2020.

Može li ta rakera poletjeti ili je samo za pokazivanje ko one naše...?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.