Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državljanin Srbije

S 11 migranata sletio u Kupu, jedna žena umrla. Helikopteri traže vozača

S migrantima upao u Kupu
Foto: Nikola Ćutuk/ PIXSELL
1/5
25.08.2019.
u 13:32

Za odbjeglim vozačem kombija se intenzivno traga.

Na glinskom području u mjestu Slatina Pokupska je policija noćas oko tri sata iz rijeke Kupe spasila 11 migranata, od kojih je jedna žena kasnije preminula.

Sisački policijski službenici su provodili akciju zaustavljanja vozila u sklopu pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija. Htjeli su zaustaviti kombi njemačkih registracija, ali je ignorirao svjetlosne signale i ubrzao prilikom čega je sletio u Kupu. Vozač je iskočio iz kombija i pobjegao prema minski sumnjivom području.

S migrantima upao u Kupu
1/11

Kombi je počeo tonuti te su tamošnji policajci razbili staklo kako bi spasili 11 migranata koji su se nalazi u tom kombiju. Jedna ženska osoba je kasnije tijekom pružena liječničke pomoći na mjestu događaja preminula.

Vozač kombi vozila je državljanin Srbije. Spašeni migranti su smješteni u Policijskoj postaji Glina i s njima se obavljaju obavijesni razgovori koji bi nogli dovesti do pronalaska vozača. U vozilu je bilo djeca i žena. Policajci su hrabro prionuli spašavanju ljudi iz vozila njemačkih registarskih oznaka koje je tonulo u rijeku. Uzrok smrti žene još nije poznat. U potrazi se koriste helikopteri i policijski pas.

Ključne riječi

Komentara 19

AN
angeorafael123
11:52 25.08.2019.

Policiji dati RB ove.

PR
prajdali100
11:36 25.08.2019.

Organizirano ih guraju iz Srbije i BiH nama pod nos. Ove trgovce ljudima i vozače treba drakonski kažnjavati,žurno, po nekoliko godina...

WI
Witman
11:26 25.08.2019.

Vozači su uglavnom iz Srbije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije