Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNI TROKUT

S ljubavnikom u autu bijesnog supruga na haubi odvezla policiji

policija
Arhiva VL
22.03.2010.
u 16:03

Muškarac je suprugu zatekao u automobilu s ljubavnikom. Skočio je na vjetrobransko staklo i legao, držeći se za krov. Uplašena žena odvezla ga je pred policijsku postaju.

MURSKO SREDIŠĆE - Što učiniti kad u svom automobilu zateknete suprugu s mlađim ljubavnikom? Da je znao kamo će ga to odvesti, 59-godišnji muškarac iz Murskog Središća vjerojatno ne bi skočio na vjetrobransko staklo i nemoćno pratio kako ga supruga, zaključana s ljubavnikom u automobilu, vozi izravno u - policijsku postaju.

Kako je danas izvijestila Policijska uprava međimurska, 59-godišnji muškarac prošlog je četvrtka oko 20 sati u Kolodvorskoj ulici u Murskom Središću u automobilu zatekao svoju četiri godine mlađu suprugu i 44-godišnjeg muškarca. Obuzeo ga je bijes pa je počeo galamiti i udarati po automobilu.

- Kako nije uspio otvoriti vrata jer je potrgao bravu na desnoj strani, skočio je na vjetrobransko staklo i legao, držeći se za krov. Uplašena žena uključila je automobil i supruga, koji je i dalje ležao na poklopcu motora, dovezla do Policijske postaje Mursko Središće. Na putu do postaje mlađi muškarac, koji je ostao s njom u vozilu, nazvao je panično policiju i javio da voze čovjeka na haubi - prepričao je događaj glasnogovornik PU međimurske Krunoslav Gosarić.

Policija je supruga koji se nikako nije mogao smiriti uhitila i privela, a iduće jutro saslušao ga je prekršajni sudac i pustio. U policiji kažu da će protiv njega biti podnesena prijava zbog nasilničkog ponašanja u obitelji.
Šteta na automobilu je oko tisuću kuna. Ne treba dodatno naglašavati da je priča o ljubavnom trokutu glavna tema razgovora u tom međimurskom gradiću.

Komentara 17

OB
-obrisani-
18:24 23.03.2010.

nasilje unutar obitelji???otkada je kod nas dozvoljena poligamija.

RU
Rumba
11:40 23.03.2010.

\'... podnesena prijava zbog nasilničkog ponašanja u obitelji...\', Bog ti jadan pa kamo mi to idemo,čovječe? ... J... ica vozi muža na haubi i in flagranti mlađeg j...ča u autu, ugrožava život mužu do policijske postaje i on biva prekršajno prijavljen zbog neadekvatnog ponašanja u obitelji ...Van svake pameti ... Zanima me samo da li joj je muž odsvirao jedan sitan Vinkovački vez kada je puta došla doma ?

OB
-obrisani-
18:56 23.03.2010.

\"Zene\" slobodno se vi je... i varajte muzeve, svakako ce oni biti osudjeni i krivi na kraju u ovoj usranoj drzavi!!!!!! :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije