Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čakovec

S djetetom u automobilu pijan sletio s ceste i pobjegao

Ilustracija/ Policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
14.11.2019.
u 11:12

Vozač će biti prekršajno sankcioniran, a predviđena kazna je najmanje 14.500 kuna, odnosno devet mjeseci oduzimanja vozačke dozvole

U Čakovcu, na kružnom toku na raskrižju Svetojelenske ceste i Ulice Globetka, jučer oko 20.30 sati pijani  vozač (37) s područja grada Mursko Središće sletio je s kolnika na travnatu površinu u sredini raskrižja i prednjim dijelom automobila udario u prometnu opremu.

Nakon toga je pobjegao, no ubrzo je pronađen na adresi stanovanja. Izmjerena su mu dva promila alkohola u krvi. U automobilu se kao putnik nalazilo dijete.

Vozač će biti prekršajno sankcioniran, a predviđena kazna je najmanje 14.500 kuna, odnosno devet mjeseci oduzimanja vozačke dozvole, kažu u PU međimurskoj. 

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
14:32 14.11.2019.

Zaboravio dijete???? Ili?

JK
jo.ko.334491
10:11 15.11.2019.

Smijesno je kad se nesto dogodi Novinarima je bitna kazna suma i oduzet ce mu se vozacka dozvola Oduzmite mu vozilo i pohranite ga a on neka plati za mjesto gdje je vozilo pohranjeno yebala vas VOZACKA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije